dodatci za pocetnika |
Post Reply |
Author | |
gugifit
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Rujan 2010 at 16:06 |
pozdrav ljudi, ovo je moj prvi post pa evo da probijemo
led. na internetu sam kupio P90X, s planom prehrane i svim dvd-ovima... tamo sam dokucio koji je plan prehrane za mene i sve to..sada mi treba savjet za dodatke prehrani, piše mi da svaki dan moram šx dnevno uzet po protein bar i recovery drink, te određeni iznos proteina samo pri nekom obroku, meni nije jasno kako cu dobiti mišicnu masu ako samo jednom dnevno konzumiram protein...te kako cu nadomjetiti protein barove(što umjesto toga pojesti??)jer bih želio što manje neprirodnih sastojaka unositi u tijelo...te preporuka za protein, jer jako lako dobijem masu što ne želim..želim dobiti dva kila najviše a otopiti salo...hvala puno |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Složi sam sebi jelovnik onako kako ti najbolje odgovara, osobno ne volim te gotove programe s neta. Sve informacije koje ti trebaju imaš na ovom forumu, i da, treba ti sat vremena sve skupa.
evo: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_topics.asp?FID=23 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je - kreni s FIT FAQom pa pitaj ukoliko ti nešto nije jasno.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
gugifit
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala..svakako cu pogledati :-)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I u ovom podforumu imaš FAQove -- evo jedan tebi zanimljiv - FAQ suplementi
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |