što mislite o ovom programu??? |
Post Reply |
Author | |
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Rujan 2010 at 14:42 |
predložio mi ga je trener u mojoj teretani.. kaže da je za oblikovanje nogu i stražnjice:
PON: Noge: duboki cucanj, nožni potisak, sjedeci listovi Ruke: super set- dvorucni pregib tricepsa sa cela Trbuh. dizanje nogu Kardio: 30 min brzo hodanje SRI: Leđa: hiperekstenzija, lat široko iza, donji kotur Noge: leg ekstenzija, leg curl. listovi Gluteus: iskorak Trbuh: dizanje trupa, rotacija trupa Kardio: 5 min, lagano-sprint PET: Noge: nožni potisak, hak cucanj, mrtvo Gluteus. na mašini Grudi: kosi i ravni bench Ramena: prednji potisak, ratvlacenje u pretklonu Kardio: 30 min, brzi hod, trcanje 5 po 5 Program se radi 8 tjedana, broj ponavljanja se svaki tjedan povecava ... poz! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja npr. stalno mijenjam treninge. Probaj, nemaš što izgubiti! Vidiš kakve rezultate dobivas i da li je to to što želiš. Ako nije - promijeniš!
|
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx Theia :*
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |