Da li je moj program OK? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ili cross recimo...zapravo bilo koja vježba di skupljaš ruke..
a probaj i s malo užim hvatom radit press.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Komar22
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A da, ja radim razvlacenje bucicama, tj. vježbe di skupljam ruke.
OK onda |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tek na pocetku toga ,3 tjedan.vidit cemo za misec-dva |
||
Komar22
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam pitanje uvezi mrtvog dizanja.....
Koliko radite serija i koliko ponavljanja u jednoj seriji? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja radim prvo 3 serije po 5, pa onda predjem na ponavljanja po 3 povecavajuci tezinu dok ne dodjem do one kada ne mogu vise odraditi 3 ponavljanja. Onda predjem na š ponavljanje i tako 3,4 serije.
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema tu nekog odgovora , ovisi o programu i kaj zelis
postici s tim........ Ja sam trenutno na 8x8 , u prošlom programu sam radio 5x5 |
||
Komar22
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel ima smisla to radit 3-4 serije?
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radi svaki trening drugi rep sistem, 5x5, 3x8, 8x3 pa sve ispocetka. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Komar22
Post Options
Thanks(0)
|
|
A daj mi reci zašto?
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato da ne radiš svaki trenig istim volumenom i intenzitetom. Plus da ti nadodam da DL ne radiš s nekim velikim brojem ponavljanja jer nema smisla. osmice su maksimum, trojke i petice meni najbolje odgovaraju a i kilažu uredno dižem iz treninga u trenig što i jest cilj. Uostalom, Thorn bi se mogao više raspisat o DL jer je on tata-mata za tu vježbu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |