Mr. Olympia - IFBB 20š0 slike i rezultati |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Rujan 2010 at 14:47 |
Pratite li ova natjecanja?
Sve slike i rezultate možete pogledati ovdje: http://contest.bodybuilding.com/results/š407š Ovo su pobjednici: Kategorija: Pro 202 and Under Kevin English: Kategorija: Proffesional Jay Cutler: Kategorija: Women Iris Kyle Kategorija: figure Erin Stern Kategorija: fitness Adela Garcia Kategorija: bikini Sonia Gonzales Izvor slika je: bodybuilding.com Pratite li ovo natjecanje? Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
nego šta, pol subotnje veceri sam provela na netu, a da ne govorim da je prva stvar koja sam u ned ujutro napravila bila vidit ko je dobio
Cutler ocekivano...iako mi je Phil možda i bolji...Gonzalesica mi je slatka |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znaš više ko je crnac a ko je bijelac ovdje,a ova Iris Kyle je preprepreogromna!
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
cime se ona roka, ha.. Zaista je velika! |
|
|
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Muško tijelo i ženska glava definitivno...zato su Erin i Sonia zgodne
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Istina, obje imaju dobar izgled.. ova Adela je na granici vec nekako. |
|
|
|
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da...Adela bi mi mogla vec opalit cuškana
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nece, ako ju ne izazivaš.. |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |