Bodybuilding žene - previše ili ne? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nah, meni je to previse ali i toj istoj osobi i bilo kojoj drugoj iz te profesije se ne bi svidelo sto sam ja sitna i sto imam ruke kao cackalice i sto mi trbusnjaka nema ni u najavi...Tako da, svako svome, na kraju se svede na to da je najbitnije da sami sebi budemo taman.
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
slažem se sa tobom, i sama sam slicno napisala u drugom postu i zbog istih razloga i ne volim komentirat...ali recimo ono što je meni previše tu nije stvar izgleda vec onoga što si te žene steroidima naprave pogotovo znajuci da ne mogu nazad...to mi se vec malo kosi sa pojmom sporta. Ne vjerujem da kasnije ne požale radi toga. No dobro, možda neke i ne, ko ce ga znat..u svakom slucaju ako netko nađe smisao života u tome, ko smo mi da sudimo, to je istina |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma...dobro... znaš ti i moje mišljenje o tome... međutim.... ipak je ružno komentirati sa fuj.. jednostavno nije sportski.... ili muški komentari... i tak
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hehe istina al kad gledaš koliko vremena u danu ljudi provedu u komentarima i zabadanjima noseva di im nije mjesto, pomislim si da je to zakonom zabranjeno nebi se imalo o cemu pricat
|
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uh, po meni je ovo previse za zenu
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hmmm, neznam... ako nije previše reci za nekog na syntholu, fuj... možda nije ni za ovaj slucaj
|
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
AAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!! |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Naravno da je ovo malo too much, previše mišicne mase - žene nisu stvorene da budu ovakve. Muškarci vec mogu biti jaci i nabijani, oni trebaju štititi, raditi i sl..
|
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
štititi, raditi...dok žene sjede doma i lakiraju noktice Zoki...žene su stvorene da budu ono što svaka od njih želi bit, pa makar izgledala ovako ako je to ono što ju ispunjava Za nas je to too much, a ona je sebi vjerojatno premalena :) |
||||
||||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A što ceš, možda me ipak nisi prokužila |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Neznam gdje bih bio kad bih toliko mario što drugi misle no dosta spama, upropastit cemo temu |
||||
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kako cemo je upropastit kad smo je ozivili bila je cila jadna zapostavljena vis da je niko nije posjetio jos š2 mjeseca .
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |