Pumpe,oksidi ili kako se vec to zove... |
Post Reply |
Author | |
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Listopad 2010 at 12:48 |
Dali neko od vas koriste te pumpe prije treninga,moj jedan frend pije onaj super pump prije treninga,šta se postiže sa tim,i ima li neko nekih iskustva sa tim...
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel imaš skroz sređenu prehranu? Jel imaš skroz sređenu osnovnu suplementaciju, znaci whey, dex, omega i vit c? Jel imaš složen kvalitetan trening? Jel imaš dovoljno odmora? Znaci, ako ti nisu ispunjeni ovi preduvjeti, takvi preparati nemaju smisla i neceš s njima napredovat ništa bolje, jedino ce ti novcanik bit nešto tanji. Uostalom, ako želiš neki kick prije treninga, kupi si coffein u tabletama.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Gluteus83
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se u potpunosti s navedenime...inace ima kvalitetnih no proizvoda ali ako nisu zadovoljeni osnovni uvjeti kao sto je kolega naveo nis koristi a ako su ti uvjeti ispunjeni i ako se zna kako i kada uzeti no onda je to nesto sasvim drugo...od onih koje sam probao i bio zadovoljan su horse power, superpump , novi xpand i nosxš0...
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja opalim 2X red bull ili 2X Guarana ili 2X šoljic kafe š0tak min prije treninga i ne treba bolji stimulans... kod mene djeluje samo tako
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Gluteus83
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se mene pita red bull je dobar za izbjegavanje,jako nezdravo...cak je i zabranjen u nekim zemljama Eu,ne znam tocno kojima ali to ti dovoljno govori o nekim stvarima...guarana je ok,a sto se kave tice ima ljudi koji su osjetljivi na kofein pa trebaju traziti neke alternativne nacine za kick prije treninga...ovdje ne govorimo samo o kicku prije treninga vec i o pumpi za vrijeme treninga koji se od kofeina ili guarana nece dobiti....tu je npr beta alanin u kombinaciji sa nekoliko vrsta kreatina plus arginin koji su zasluzni za taj pump efekat...
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako zbog niceg drugog onda zbog kombinacije jednostavnog šecera i kofeina |
|
dwayne dibley
Cita FAQ Joined: 23 Kolovoz 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Do sada sam koristio Xpand Xtreeme (bez kofeina), nije uopce djelovao na mene, uzalud bacen novac.
Trenutacno koristim Jac3D, dobar je suplement, dobije se enegija i focus, ali je nevjerovatno koliko brzo tijelo stekne toleranciju na ovaj suplement (bar kod mene), tako da svaki put moram malo povecati dozu inace ništa od tog. Sve u svemu ako si baš jako strgan da ne smatraš da neceš moci odraditi trening probaj neki od NO suplemenata, inace mislm da je to bacanje novaca (morao sam probati da bi znao). |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |