Bicikom na posao - isprobajte besplatno! |
Post Reply |
Author | |
teabag
Viden/a u gymu Joined: 19 Svibanj 2007 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Svibanj 2007 at 18:25 |
Neznam koliko vas zna za ovo ali neki dan je izaslo u novinama da udruga Bicikl ima akciju promoviranja voznje biciklom na posao. Pa tako mozete svaki petak besplatno posuditi bicikl kod njih u Ilici 43 (dvoriste) i voziti ga tjedan dana, da vidite kak vam se svidja.
Ja sam upravo posudila danas i mogu reci da su bas simpaticni i pristupacni, a cini se da im akcija i dobro ide, skoro svi bicikli su vani! Ako ima jos onih poput mene koji bi rado vozili bicikl umjesto putovali autom ili tramvajem no ne usude se kupiti bicikl jer se boje prometa, evo vam sanse da provjerite kako je to u Zagrebu ici na posao biciklom i je li to za vas ili ne! :) Edited by teabag |
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobra informacija T-Bag Prakticiram to vec dost i preporucio bi svakom. Ne postoji guzva, zastoji, vrucina u autu/tramvaju... a i zdravo je.
|
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fora je to, ali to nazalost postoji samo u Zagrebu
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
BRAVO,,,,,,,,,,,,,e sad da li ima nesti u pozadini tog promoviranja,,,,,zastita zivotnog prostora,smanjenjem otpadnih plinova iz auta ili ugodno sa korisnim ,,komercijalnost-povecanje prodaje bicikla.............mislim da je to jako dobro,,,mi imamo ovdje jednu sedmicu kad se autom neide na ´posao ali samo u sirem gradskom jezgru.... vjerovali ili ne,u ovoj zemlji u kojoj zivim bicikla se kradu vise od auta ili bilo cega drugoga sto je izazovno,,,,nisi se okrenu a on je vec na putu za balticke zemlje ,vidis covjeku samo ledja kako nestaje u magli.......posto je ovo demokratska zemlja,kazu tako,,,, sta se dogadja,,,,lopovu nesmijes nista kad ga nadjes naprimjer da ti obija auto,,,,tebe kao vlasnika auta je duznost da pozoves policiju ,ako bi ga posao da malo ispitivas na nas nacin zasto to radi mozes doci u situaciju da te zakon kazni,cak i zatvorom.... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |