nateceno stopalo |
Post Reply |
Author | |
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Listopad 2010 at 08:41 |
Evo, s cetvrtka na petak me pocela desna noga zajebavati
prvo koljeno, štreca, preskace, ukoci se pa boli kad hodam itd itd itd.. Nakon toga su me listovi užasno bolili (tupa bol, koja samo stoji) i jucer sam, kad sam krenuo doma skužio da mi ljeva starka normalno stoji na nozi, al mi desna skroz napeta, stopalo je bilo nateceno, ne jako al da osjetim... jutros, prvih sat vremena bilo oke, sad mi vec cipela odvezana jer me stezala previše... doktoru ili? moram napomenuti da sam u cetvrtak radio 6 serija cucnjeva, 2 serije na preši, 2 velika za prednju extenziju i 6 serija za listove |
|
will smoke your weed for food!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
A jel te zabolilo kaj, trgnulo prilikom rada?
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nije
malo mi štrecalo kad sam radio cucnjeve i to... a sad je***u skroz pulsira i sve ne znam dal ti poznat osjecaj, al kad ti je teško stopalo, pulsira i sve te žulja i stalno ti hladno ko da prokrvljenost nije baš na nivou! Edited by mesek |
|
will smoke your weed for food!
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daj otiđi s tim doktoru, najbolje na hitnu odmah pa im uvali nogu i jadaj, vici, doci ceš prije na red! Ne znam što bi to moglo bit, možda prođe, možda je nešto bezazleno...al, opet... |
|
LiveStrong
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam Mesek, odi doktoru, dobro veli Zika, ja osobno nebi
išel odmah u slucaju da ne ne boli i ne muci baš full jako, al ak mi ne prodje za dan-dva onda da.......neznam kaj je moglo poc po zlu prilikom rada nogu, posebno za stopalom, no nemora bit da je stopalo problem, nego se samo preselio otok i bol tamo.....neznam........... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |