Helou! |
Post Reply |
Author | |
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2010 at 19:40 |
Kao i vecina, vec neko vrijeme citam ovaj forum pa sam se odlucila pridruziti :)
Sta bih kratko mogla reci o sebi hm.. Studentica sam (prava) sa tipicnim studentskim zivotom, ali sam pri kraju, napokon :) Imam 24 godine, š69cm visina, 56kg teska, vjezbam vec godinama, ali ocito grijesim pa se nadam vasoj pomoci i savjetima! Velik dio znanja sam pokupila i na jednom drugom forumu (i implementirala ) ali sam jos uvijek totalna pocetnice, pa vas molim, strpljivo sa mnom! |
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla na forum
|
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema frke, poznati smo po strpljivosti Dobrodošla, piši, pitaj! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome u FIT ekipu!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
misbody
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde navali sa pitanjima, vidis da svi nestrpljivo cekaju
procitaj obavezno sve sto te zanima na fitness.com.hr i izvan foruma. ima izuzetno korisnih savjeta pozdrav |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |