MVP nutritiššš;n - Pro whey 3G i ostalo.. |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad bi barem koštao š20 kn
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To reci glavnom uvozniku ovog brenda.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma znam, I'm just daydreaming |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazen se kad bi onda niko nebi nabavlja po svercu.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodali smo neke nove MVP proizvode na webshop.
Sada je dostupno: Slow Releaze protein - 908 g ISOLogic Whey Protein - 908 g Pro Whey 3G - 2,2 kg Pro Whey 3G - 908g L-karnitin MEGA 750 - š20kaps. CLA 3 - š08 kaps. Vitamin C š000mg - š20 kapsula Caffeine 200 - š00 tabl. ZMA - 90 kapsula Power Mass Xtreme -š,5 kg Next Level Creatine - 6š0g High Impact Glutamine - 6š0g Edited by Zoki |
||
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kupuješ ga kod nas ili? Možeš ostvariti popust ako mi se javiš na pm. |
||
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Komar22
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja sam jedog popil prije par mjeseci, nije loš protein, ali sad uzimam daymatize
Edited by Komar22 |
||
kawa
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme meni,ovo je ko vrtic....pauza od Wheia i bla,bla,bla....jel ovdje osim Zokija ima uopce nekakvog iskustva o tome sto prica ili samo prepricavate neke price koje ste culi...Whei protein je brzo iskoristiv protein koji je lakse probavljiv,laksi za jetru bubrege i zeludac nego mesurina a vjerujte ja je dosta jedem....
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema |
||
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa naravno da ljudi imaju iskustva, svi piju whey i to je vrlo jasno. što tebe muci? |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislin da ga zapravo muci to sta je davor nesto poceja pricat o nekim pauzama od wheya...i meni je to glupost...
|
||
kawa
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da sigurno,popiju cašu wheya i misli da je neznam kakvu anaboliku uzeo.....pauza od proteina....pa iskreno me to ne muci ali ako se neko ozbiljnije bavi B.B ili cešce trenira u Gymu zna se da nema pauze od uzimanja wheya ili smanjenje proteina u bilo kojem smislu.....zmaju
|
||
BassHunter
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš sam uzeo MVP Pro Whey 3G2.2 kg... i sad vidim da se ovdje nude i neki popusti ... no... šta je tu je... prvi su dojmovi odlicni... okus cokolada... topivost dobra... uzimao sam prije Incospor X-Treme, Scitec, Bitech, nešto malo od Labrade... dalje budemo vidjeli kakvi su dugocni rezultati... i "posljedice" .
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |