trening definicije |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mislim da bi komotno mogli otvoriti temu sa najvecim zabludama i stereotipima u vježbanju i prehrani i stavit ju kao sticky u svakom podforumu. davor je lijepo to napisao, a sad što neki i dalje prakticiraju velik broj pon/manje kilaže za "defku" e to je njihova zabluda i stereotipno razmišljanje. defka se može odradit prakticki bez ijednog kardio treninga. |
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, i meni je besmisleno raditi sa malom težinom a milijune ponavljanja
Thorn ( mogu i drugi) , može malo detaljnije o tome, citala sam svašta al sam se pogubila u svemu.. i opet pitam, koliko kardia je dovoljno za definiciju ako sam 3xtjedno u teretani??? ja sam jedan period izbacila kardio i bome sam se pocela debljat pa sam opet uvela odma se i bolje osijecam |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Slazem se s tobom Thorn,ja sam ga odradio sa relativno
heavy liftingom 5x5 i kardiom kao pomocni tool (iako ne volim rijec kardio, to me odmah asocira na beskrajno trcanje na traci, orbitreku i slicno, a za to nikad nisam) ipak sam više pažnje dao treningu s utezima nego kardiu, i onako je sve u kalorijskom unosu i kolko clean jedeš.... Iako određenim metodama treninga sigurno možemo ubrzati taj fat loss , tipa high itensity ili density treningom, tu je ipak neminovno koristiti veci rep range i manje težine zbog stalnog rada u nedostatku kisika i malim rest periodima..... naravno, tu nema potreba za nekim dodatnim kardiom... Edited by The Phoenix |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, skužila sam što je želio reci sad a zašto onda u programima onim koji "poznati" u fitnessu rade naglašavaju taj velik broj pon/manje kilaže za "defku"; evo i ova ženska koju je stavio Zoki ima tak jedan dan?! Edited by zika |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma nisam ni ja skuzio odmah kaj je htio rec kad sam ko bukva Pomislio sam si kak nema definicije od rada s utezima kad je to upravo ono kaj radim, dizem utege prije svega, tek onda kardio |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa no...
zbunio me skroz ... reko, zkj onda ja svi radimo s utezima |
||||
LiveStrong
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a jeste smotani
dianna, morat ceš si sama nac neki omjer...možeš probat prvo sa kardiom u dane između (ujutro ili navecer nakon zadnjeg obroka recimo) pa vidjet kako s tim ide...ili si ga ukljuci malo nakon treninga...ili si trening prilagodi više tome da ti bude na nekoj kardio bazi..tipa neki kružni ili ostale metode treninga namijenjene više izgaranju masti.. ..teško je ovako "na slijepo" rec šta ti u biti treba |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
treba kontrole u prehrani i ozbiljni treninzi, manje više svima koji kukaju i nisu zadovoljni.
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a i to što kažeš |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
joj kako mi se samo svidjela recenica "defka se može odradit prakticki bez ijednog kardio treninga"
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hehehehe, al vjeruj mi bilo bi ti lakše otrcat sat vremena neg odradit onak krvnicki kak treba sa tim utezima |
||||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vjerujem...mala sam ja i slaba ali utezima baš volim radit, zabavno mi je, imam dojam postignuca
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
naravno da može, samo je pitanje karaktera koji bi izdržao na nešto nižem unosu kalorija nego kad bi se recimo radio kardio i gdje bi se moglo pojesti nešto više kalorija. ali u svakom slucaju bi to znacilo cistu prehranu sa određenim cheat/junk danima. |
||||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja bih radje prehranu nego kardio šx tjedno šh kardio ok, kardio š5-30 min nakon treninga utezima isto ok, ali više mi se vec ne sviđa
|
||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da se malo probudimo iz mrtvih
Koliko vi radite kardio (bicikla, steper, traka..nebitno) prije a koliko vremenski poslije teretane i koliko je potrebno recimo ako se tri puta tjedno ide u teretanu, ubacit izmedu nekakvo trcanje i sl?? Cilj skidanje kg |
||||
Happy-fit
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja sam skoro pocela sa skidanjem kila, ide dobro za sada, i treniram 3xsedmicno, otprilike š5min steper, pa nekih pola sata sa tegovima, pa š5min traka, 20min orbitek, na kraju istezanje.
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |