Rukavice za teretanu |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
E, to to. Trazim i ja nesto takvo da su full zatvorene od kvalitetnog materijala. Hit me with some info |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to su radne rukavice.. ali predobre su... ako trebaš za rad.. bacim link
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nije bitno za kaj su samo da su cijele i cvrste da bi ih i za gym mogao koristiti, jer one di mi prsti vire ko da ni nemam rukavice, jedino kaj dlan dobro cuvaju ajde, bacaj ljink |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam Mad Max COOL
http://shop.dominatus.hr/rukavice-i-remeni-c-32/madmax-cool- p-š34 |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda ih dodamo. Moram provjeriti.. Ovako mi izgledaju kao da su za skijanje. cine mi se predebelo.. Jesi li ih koristio? Ja sam koristio iskljucivo ove bez prstiju i vidio sam samo takve po teretanama.. Provjerim još da li cemo ih dodavati. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |