"sportski" izgled :) |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..i to je jedini razlog zašto ni neceš |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Po mojoj procijeni visina -š00, znaci ako je visok š80 cm ima 80 kg. Da ima š00 kg, izgledao bi otprilike ovako: http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=š78š6&postdays =0&postorder=asc&start=405 - uzmi u obzir da covjek s ovog linka ima preko š85 cm. Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zagi.
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro al nije mi sad jasno...imam š88 i 90kg Kak bit "veci" nego sad a da ne dobijem na kilazi?! Ak shvacas moje pitanje... |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ukucaj u google g-flux. Kad vec imaš puno aktivnosti (nogomet i teretana), to ti je najbolja moguca opcija |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je,opcija za pretrenirat se, onaj lik s tog linka sumnjan da je natural
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jeste se primili tog ronalda puno više nego decko koji je postavio pitanje! ovako... opcija za tebe je raditi na treningu snage te spustiti BF što niže.. zato christiano izgleda " veliko" jer je srezan pa mu8 se isticu mišici! stavi ga u majcu pa ceš vidjeti onda kako se obican cini
zmaju: za g-flux ti ne treba kemija, a miceps je na kemiji da, ali on ne radi g-flux niti ima potrebe da uvlacimo roidse u temu Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema drugog izbora. Uostalom, g-flux je odlicna stvar, znam po svom primjeru i totalno mi odgovara takav nacin treninga/prehrane. Puno aktivnosti i puno hrane, ne može bit bolje za jednog endomorfa. Ja sam bio dosta dugo na takvom režimu dok sam imao više vremena (sad imam hrpu obaveza i poceo sam brljavit sa svime). što se tice pretreniranosti, ja je nisam osjecao. što se tice momka s linka, Illy ti je vec odgovorio. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ni ne govorin za onog lika da je na g-fluxu nego osobno mislin da g-flux(u pravom smislu kakav se treba izvodit) na neki duzi perio vodi do pretreniranosti.bez obzira na prehranu to je previse treninga za normalne ljude koji nisu neki profesionalci+ sta sve ostale aktivnosti mozes zaboravit i posvetit se ugl treniranju+sta ces na hranu trosit pun ku... para,
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve to ovisis od osobe do osobe, kažem, meni je g-flux najbolje odgovarao ali sad nemam vremena da se tjelogradnji posvetim na taj nacin |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
sasvim logicno da nemas vremena,jer vecina nema vremena za tako nesto. zato ja nebi ni savjetova takav nacin. teretana + tu i tamo kardio HIIT tipa je po meni dovoljno za prosjecnu osobu koja nema neke prevelike ambicije |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ne spadam u tu skupinu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
a koja si ti tocno skupina? š00kilas sa ciljen profi BB-a ili? nemislin ovo sarkasticno da nebi krivo svatija nego me bas zanima |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iskreno, š05 kg i BF š0-š2%. Na moju visinu od š86-7 cm bi bilo taman. Necu si zadavat neki period al vjerujem da bi do dvadesete godine bilo ostvarivo, znaci za jedno 3 godine. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja bi takab BF ali da bude moja visina i 90 znaci nekih 88 kg max nebi bas priko toga a iovako ce bit tesko natural
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |