Voce |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
takodje sam negdje citao da voce treba jesti u prijepodnevnim satima,,,razlog zasto nemogu se sjetiti.....valjda se tad iskoristavaju bolje fiberi ,,,,,nemam pojma........
|
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam cuo za to,ali sam do sad jeo sljive i kruske i to puno...
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad smo kod voca ,,upravo imam danasnje dnevne novine u kojima stoji da postoji hrana koja pomaze tijelu kod sagorijeva masti bez da se naprezes.... bostan ili lubenica je primjer,,sadrzi amino kiselinu citrullin koja povecava sposobnost tijela da gori masti,,expert se zove fredrik paulun.. maline sadrze malinskiketon,,,kaze da jedna kriska lubenice kao i 50do š00 grama malina dnevno daju efekat....kaze da je jako dobro jesti lubenicu i netreba se plasiti ako se prejedete jer je kalorijski siromasna.....
hrana koja sagorijeva ´masti----maline(hallon),,,lubenica,bijeli luk-svjez,riba lax.riba sill,,kafa,zeleni caj... zacini koji sagorijevaju masti----chili,senap,peparrot,peppar,kcl,cejenepeppar...
zeleni caj...ima antioxidant koji pomaze da se sagorijeva vise masti,,,ako pijes 2-3 velike salice sagorijeces š00 extra kalorija dnevno |
|
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nevjerujem, bez napora (vjezbanja, promjene nacina prehrane) nema nista... To je isto kao dijete sa WOW efektom (27kg u roku 3 tjedna...)...
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
mmmm voce,ajme neki dan nakon teretanice me docekala vocna salata kivi i narancica i to mmm zaliveno limunovim sokom,mljac ufff leglo mi je ka budali pleska
od voca u principu volim sve osim(banane-eto moj je organizam nemoze smislit)(šipak i grožđe-ne pitaj!) |
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Procitala sam negdje da voce nije dobro miješati (tipa vocne salate s jabukom,bananom,narancom i cim sve ne...) vec da se jede u 1 obrokicu samo 1 vrsta voca... Ima li to smisla? Iskreno, uopce ne razumijem cemu to
Ali kada meni nešto "upadne" u uho,ili u oci onda se toga uvijek sjetim. Tako je bilo i kad sam cula da je papar dobro konzumirati,origano...pa stavim hrpu toga na neka jela |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
neke teme zbilja treba brisat s foruma
|
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |