Fitness patike? |
Post Reply |
Author | |
zana.xy
Cita FAQ Joined: 12 Studeni 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Studeni 2010 at 15:41 |
... cudnog đona... Slušam mišljenje strucnjaka? Ucinkovite? Prevara?
Hvala |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti pitaš za mišljenje na određene tenisice ili tražiš sugestije?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam sebe pocastila sa reebok easy tone!
one izgledaju potpuno normalno,nemaju onaj polukruzni djon i mogu da vam kazem da ja u zivotu nista udobnije na nogama nisam imala! uzela sam crne kozne za jesen/zimu.planirala sam sad s proljeca da uzmem i platnene za proljece/ljeto,ali vidim da imaju sad i sandale u ponudi koje su duplo jeftinije od patika,pa cu najvjerovarnije da uzmem njih,a s ovim koje imam se i preko proljeca "prosvercam" jer š20 eura nije bas mala cifra,sandale kostaju 70......ali pogledat cu ja negdje na netu ako naletim na neku rasprodaju ili snizenje mozda krajem ljeta...sad cim otopli i sve navrat i na nos navali da skida visak do sezone kupanja podignu i ovi svoje cjene. http://www.reebok.com/de/search?t=easytone&x=0&y=0&a mp;cm_mmc=google-_-Germany_Reebok_EasyTone-_-EasyTone-_-reeb ok_easytone ja sam svoje narucila odavde i citavu trudnocu nisam nista drugo obula.......i ubuduce,dajem lovu radje za nesto ovako,udobno i kvalitetno nego za petore cipele koje 3 puta obucem i zaturim u ormar |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |