Rahx - da probijem led |
Post Reply | Page <1 141516 |
Author | |
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro jutro svima!
Treba mi mala kulinarska pomoc. Nemam pojma o kuhanju i koma sam po tom pitanju. Recite mi, kako si spremate špinat? Ja sam kupila onaj smrznuti od ledo i sad, pametnica, nemam pojma šta s njim. ' Da, evo malo slikica: 03.05.2012: 25.05.2012: To je to! Da nemam problema sa probavom pa da nisam uvijek tako naduta, možda bi se vidio još dodatan progres na stomaku / ledjima, ali ne mogu reci da sam nezadovoljna za 3 tjedna Edited by Rahxephon - 05 Lipanj 2012 at 11:22 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ide to pomalo, super I vidi se progres na trbuhu, bez brige
Špinatic? Ma ja ti ne kompliciram puno...stavim ga na malo vode i svako malo dodajem tu vodicu kako mi isparava da mi se ne zalijepi, trebalo bi navodno i mrvu mlijeka dodat ali to uvijek zaboravim , malo cešnjaka, soli i to je to...gotovo za manje od 10 min! A što se tvog prošlog posta tice, proteincica i vitamincica :) I ja sam neko vrijeme Elite, nije loš...pa MVP (prezadovoljna), pa Prolab, pa Gaspari, obican (od jagode ) i ovaj novi sa probiotikom, sad sam opet na MVP-u - ISO 94 i još malo Prolaba :) Zapravo mi je sve ok do sada...i što mi nije bilo dobro isprva navikla sam se hehe......ajme koliko ispijenih kanti, strašno... A vitamine ti niš ne pijem....jednom od natrola onaj My favourite multiple energizer, malo C vit. neko vrijeme i to je to...teška sam za te suplemente :) Moram sad omegu....da mi mozak proradi, nešto mi se cudno dešava |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
vide se rezultati, bravo
ja volim jesti spinat kao kasu... kuham u dosta vode, dodam samo sol, i onda kad je skuhan dodam mlijeko. cca 0.5l mlijeka na 1kg spinata. gotovo za 10min |
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidi se pomak, samo tako nastavi!
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je super za tri tjedna i predobro svaka cast ma vidi se pomak na svemu pogotovo slika sa ledja i celulit ti je drama spao koliko vidim
samo tako nastavi ide ti predobro
|
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
E da, celulita je manje ne vidi se toliko na slici, ali ide to polako!
Jednostavno ne mogu odolit: Sad mi pomalo drago da ne mogu kao Oska i Thorn zajedno trenirati Hvala vam svima na podršci Edited by Rahxephon - 01 Lipanj 2012 at 13:44 |
|
Rahxephon
Post Options
Thanks(0)
|
Dragi moji,
evo jedem karfiol i piletinu i bademe dets rajt, 5. dan keta/low carb pa cemo malo 7. dan junkati. Yeah, talk dirty to me Hvala vam na idejama za špinat! Na kraju sam isjeckala crvenu i žutu papriku, pomiješala sa špinatom i 6 jaja (2 cijela, 4 bjelanka) i dobila giga obrok kojeg sam jedva pojela pocet cu uzimat nešto za jacanje apetita Prije me je grizla savjest na kraju dana što sam mislila da previše jedem, danas me pece savjest kad ne uspijem pojesti jedan od obroka. Iscitavala sam keto temu na forumu, ali tu se uglavnom pojedinci pokušavaju ubijediti da to što rade nije to (100g jecmenih + meso ) pa me zanima kakva su vaša iskustva, kako vam se ovo svidjelo? [Zamislite: jedan dan otici u mc donnalds, naruciti 5 cizburgera (a, mali su), bacit vekne i pojest ono salo unutra cisto jer mogu.] |
|
Post Reply | Page <1 141516 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |