Moj novootvoreni forum |
Post Reply |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Lipanj 2007 at 15:52 |
Evo, nakon sto sam pitao Zokija on mi je dopustio da ovdje spomenem svoj novo napravljeni forum koji postoji neka 3-4 dana, u njemu imate svakojakih tema nije specijaliziran samo na jednu temu
Dakle imate o sportu, filmovima, glazbi, autima, tehnologiji i jos mnogo toga, pa bih vas molio koga zanima da posjeti ovaj link http://crofor.8.forumer.com/index.php i da se tamo registrira Naravno, sta se tice fitnessa najjaci , najbolji i najsimpaticniji forum je fitness.com.hr forum , hvala Zokiju sta sam se ovdje smio izreklamirat Pozdrav i nadam se da ce vam se moj forum svidjeti |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo odmah se registriran. Dobar ti je forum,sve najbolje...
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da ti se svidja
Samo jos moras aktivirat account, doc ce ti mail sa aktivacijskim linkom I onda se samo log inas I hvala na posjeti |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
super ti je forum
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |