Drinkopoly - društvena igra za +š8 |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
trebalo bi probati mjenjati alkohol lulama u ovoj igri pa vidjeti na šta bi to tek licilo
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to bi bilo puno bolje,nekako san uvjeren da je alkohol stetniji za organizam
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa, da, ti brineš o zdravlju na najbolji nacin! |
||
LiveStrong
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehehe to je to Zika,im in reci mi molim te da ovo nije tvoj krevet doma? TI buš iskopala na tom netu svakaj..... |
||
Housy
Cita FAQ Joined: 25 Listopad 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Twister je najbolji A što se tice ovog drinkopolija, igra je stvarno dobra ali cugopol je meni osobno još bolji zbog velicine i cijene (manji i jeftiniji). A koji je bolji, presudite sami - Drinkopoly VS Cugopol Za bildere preporucujem, da umesto alkohola igraju sa proteinima
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe, ma sve je to isto na isti je fazon, samo je verovatno dizajn drugaciji, i neka pravila su drugacija.
Ali da, cugopol je jaaakooo zabavan u dobrom drustvu, mada su meni draze PICTIONARYS(ili kako se vec pise) i asocijacije - e to je pisanje od smeha! |
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nama nikad nije trebala igra za cuganje...
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dosta mi je jedan porok (nikotin) kojeg se lagano odricem, a kamoli još jedan poput alkohola!
Pijem par puta godišnje, za rođendan i Božic(koji su u razmaku od nekoliko dana) i eventualno ako neki svatovi ulete i to bi bilo to!
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Igro sam cugopol par puta sa svim vrstama alkohola ( iako to nije razlog za opijanje )
Igra je super ako se ne igra sa žestokim picima jer nakon 3,4 kruga zavisi ljudi se SLOME zavisi kolko ko može popiti, ja kad popijem sam vecinom jako normalan , ali ima i trenutaka kad sam izvan sebe ! CUGOPOL, POSLJE TWISTER nemožete promašiti ( ili možete) |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |