Valja li ovaj moj novi trening... |
Post Reply |
Author | |
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Studeni 2010 at 23:31 |
vo novi program sada,pošto sam ovaj odradio vec 5 tjedana...
šta kažete na ovo PONEDJELJAK(prsa-ramena) -bench press -sklekovi -razvlacenje bucicama -pec dec na spravi -potisak sjedeci bucicama -predrucenje plocom -potisak stojeci šipkom UTORAK(noge-leđa) -nožni pregib na spravi -cucanj s opterecenjem -pregib za zadnju ložu na spravi -jednorucno veslanje bucicom -lat mašina -veslanje šipkom -mrtvo dianje cETVRTAK(biceps-triceps-list) -biceps pregib ez šipkom -koncentracijski pregib bucicama -biceps pregib na spravi -francuski potisak šipkom -kickback -triceps povlacenje na gornjoj koloturi -istezanje lista PETAK(prsa-leđa) -sklekovi -pec dec na spravi -bench press -lat mašina -jednorucno veslanje bucicom -veslanje šipkom -povlacenje do brade -mrtvo dizanje šta vam se ne sviđa u ovom programu,imate li vi kakav savjet,s tim da noge radim manje od prsa i leđa jer su mi dosta razvijene od prsa i pogotovo od leđa... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
iskreno ja bi za sebe sve prominija.previse vjezbi po treningu. utorak me najvise bode u oci jer nevidin kako bi to sve odradija i jos na kraju mrtvo dizanje. eventualno da s nogama radis donji dio ledja, a sa prsima gornji dio leda bilo bi dobro. neznan koliko serija i broja ponavljanja mislis radit,ali ovako mi se cini da nekih 2 sata bi tribalo za odradit to sve |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ponediljak izbaci pec dec i jednu od ove 2 :potisak sjedeci bucicama,potisak stojeci sipkon. nema potrebe radit obe 2 vjezbe utorak napravi cucanj pa mrtvo dizanje pa mozes te izolacije 2 za noge i eventualno jos jednu vjezbu za zadnji touch cetvrtak vise manje ok iako bi ja po dvi vjezbe za biceps i triceps sa po 4-5 serija petak prvo bench onda pec dec ili bolje razvlacenje onda lat i ostalo za ledja. eto ja bi to prominija Edited by zmaj |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Silva, trening trebaš mijenjat u potpunosti. cucanj i mrtvo dizanje u jednom treningu -> CNS ce ti pregorit u roku 2 tjedna, i još mrtvo imaš 2 put tjedno. Mogao si to pametnije izorganizirati.
cetvrtak, radiš mali milijun izolacija za ruke, ne treba ti to. Uglavnom, opce mi se ne sviđa takva šema treninga |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja sam htjela spomenuti da cucanj i DL baš nebi trebali u isti trening osim ako ceš sa manjim težinama...al ako misliš dizat... nije dobro.....
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
cucanj i dl mogu u jedan trening,ovisi kakav je trening,ali cijelokupni ovi program nije kako triba. ako vec oces puno vjezbat onda rasporedi ovo na 5 dana
Edited by zmaj |
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
PONEDJELJAK(prsa-ramena-trapez)
-bench press 7 serija po 6-š0 ponavljanja -sklekovi s pljeskom 3 serije po 6-8 ponavljanja -pec dec na spravi 6 serija po 6-š0 ponavljanja -razvlacenje bucicama 4 serije po 8-š0 ponavljanja -potisak stojeci šipkom 4 serije po 8-š0 ponvljanja -odrucje bucicama 4 serije po 8 ponavljanja -povlacenje do brade 4 serije po 8 ponavljanja -slijeganje ramenima 4 serije po š0 ponavljanja -podizanje nogu 3 serije po š5 ponavljanja UTORAK(biceps-triceps-list) -stojeci pregib bucicama 4 serije po š0-š2 ponavljanja -biceps pregib šipkom 4 serije po 8-š2 ponavljanja -koncentracijski biceps pregib 3 serije po 8-š0 ponavljanja -triceps povlacenje na gornjoj koloturi 4 serije po 8-š2 ponavljanja -kickback 3 serije po š0 ponavljanja -francuska ekstenzija 4 serije po 8-š2 ponavljanja -istezanje lista 5 serija po š0-š5 ponavljanja cETVRTAK(gornji dio leđa-trbušni) -lat mašina ispred 5 serija po 8-š2 ponavljanja -veslanje šipkom 5 serija po 8-š2 ponavljanja -veslanje bucicom 4 serije po 8-š0 ponavljanja -veslanje na donjoj koloturi 4 serije po 8-š0 ponavljanja -povlacenje uži hvat na lat mašini 4 serije po 6-š0 ponavljanja -trbušnjaci na klupi 5 serija po 25-40 ponavljanja -podizanje nogu 5 serija po š5-25 ponavljanja -trbušnjaci u starnu 4 serije po 20-35 ponavljanja PETAK(noge-donji dio leđa) -cucanj 5 serija po 8-š0 ponavljanja -nožni pregib na spravi 5 serija po 8-š2 ponavljanja -pregib zadnja loža 4 serije po 8-š0 ponavljanja -mrtvo na ravne noge 3 serije po 8 ponavljanja -leđnjaci na podu 4 serije po š2-š5 ponavljanja -mrtvo dizanje 5 serija po 6-š0 ponavljanja Malo sam izmjenio sad,probat cu ovako... |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
meni se opet ne svida.koliko mislis trenirat najmanje 2 sata s ovim.kolike ce ti bit pauze izmedu serija i vjezbi.previse
|
|
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
Je previše je,vidio sam i sam jucer kad sam trenirao,malo sam smanjio,traje 80 minuta trening....
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
e to je vec ok
|
|
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
A jel ko radio ovakakv raspored mišica,znaci biceps i triceps zajedno,leđa gornji i donji dio razdvojeno i prsa sa ramenima...Ja baš idem to sad da probam kako to ide...
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daj shvati da ti trenutno hrpa izolacija za bicepse i tricepse NE treba, a pogotovo ne trebaš posvecivat cijeli trening tako malim mišicnim skupinama. Odradi hrpu zgibova, veslanja i dipseva pa ceš vidjet kak ce ruke rasti. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
bas to soner osnovno je osnovno finese eventualno na definiciji
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |