salo |
Post Reply |
Author | |
lyoto
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Studeni 2010 at 14:59 |
bok ja sam dario, imam problema sa salom u podrucju kukova i donjeg dijela trbuha... trenirao sam tajlandski boks i bez primjene bilo kakve nisam imao tih problema, sad idem redovito svaki dan u teretanu i rezultati ostalih dijelova su pomalo vidljiva ali imam samo taj problem kako skinut salo
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
bok i tebi, baci se na citanje foruma, sastavi si neki
jelovnik i program treninga, pa postaj na forum, netko ce ti reci sto valja a sto ne prvenstveno se baci na citanje ovoga: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_topics.asp? FID=23 |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana i samo prehrana..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije prehrana i samo prehrana. nego prehrana i kvalitetni trening.ako oces masu onda ces morat pricekat na skidanje sala,a ako oces gubit salo gubit ces pamalo sa svih mista
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na pocetku ce dobivati miš. masu i gubit salo istovremeno. Može racunati na nekih 2-3 pocetna mjeseca dok se tijelo i živcani sustav još privikavaju na nagle promijene. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije neki neaktivan lik.ocito je vec naviknut na rad,a nevirujen da ce neki bitniji pomak po pitanju gubljenja sala i dobivanja misica istovremeno osjetit |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |