Here we go again |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
š.) Prije spavanja možeš pojesti posni sir i neki izvor masti uz to (orašasti plodovi ili žlica malinovog/lanenog ulja).
2.) Stomak ti je vjerovatno najproblematicniji dio, i s njega ce salo zadnje otici Pošto vidim da je tebi cilj skidanje masnih naslaga, uh jedi za dorucak te prije i poslije treninga Nemoj zaboraviti ubaciti više proteina u prehranu, meni se cini da ih fali... |
|
MissKatarina
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proteine? Dobro budem . Hvala :)
|
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni se cini da je proteina premalo |
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
Sada znam što treba: meso riba,jaja ,mlijeko jogurt -to su
glavni izvori proteina? I da imam još jedno pitanje,inace navecer prije spavanje pojedme neko voce,a procitala sam da to baš i nije pravi izbor za veceru,zašto? |
|
shy*
Cita FAQ Joined: 24 Studeni 2010 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato sto je puno secera, eto zasto. I zato sto se jako brzo svari, a ako ga pojedes uvece druga hrana koja je u tvom zelucu, dakle ona koju si unela u toku dana, zakrcuje zeludac i voce ne moze da prodje, pa s etako en iskoriste dobre stvari iz njega. Ali prvo zato sto je puno secera, tako da ne uvece.
|
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :)
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
thx.... da,... ja ne jedem godinu dana u kasno popodne i vecernjem terminu voce.(Davno procitala na ovom forumu). Netko me jucer pitao zašto navecer ne voce, nisam znala u tom trenutku pojasnit. |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj nikako zaboraviti posni sir |
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da necu
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |