Eii |
Post Reply |
Author | |
ZRajic
Cita FAQ Joined: 30 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2010 at 16:23 |
Pozdrav svima, ja sam Zorana iz Zagreba sam. Imam 23 godine, i bavim se nezahvalnim zanimanjem.
Trenirala sam razlicite sportove, a ono sto dan danas prakticiram je tenis, latino - americki plesovi i pilates. Imam jedan problem, mozda se to nekima nebi cinio ali meni definitivno je postao teret. Premršavam sam i želim se udebljati. Pokušala sam na razne nacine ali nije lako i ne ide mi baš od ruke. Voljela bi više saznati o tome, i ako mi netko može pomoci bilo kakvim savjetom. I naravno jedna velika pohvala za stranicu koju sam slucajno otvorila. U potpunosti sam oduševljena. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
slobodno se ukljuci u teme na forumu.a kako se udebljat. unosit vise kcal nego sta je potrebno mozes izracunat bazalni metabolizan i unosit 500kcal vise nego je potrebno i kroz par miseci bi tribala dobit par kila. prehrana nek bude sta kvalitetnija. mozes ti i hamburgerima i pizzama al nije to to
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
da nadodam na zmaja - izracunaj bazalni metabolizam, PRIDODAJ DNEVNE AKTIVNOSTI i na to unesi 500kcal vise (najbolje iz UH), a P neka bude konstantan.
|
|
ZRajic
Cita FAQ Joined: 30 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Vam puno !
Poturudit cu se i javiti rezultate :)) |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro došla
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |