Plijesan u zdenki posnom siru |
Post Reply |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2010 at 22:02 |
da li imate problema sa zdenka posnim sirom da se stvori plijesan na
vrhu iako je u roku trajanja? meni se to jako cesto zna dogoditi, pa sam
poslao mail u zdenku, a oni ostali sokirani...
ako imate vi takvih iskustava, napisite. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne jedem zdenka posni sir... jedem cokoladu.... a da...to isto nije zdenka
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobis free gorgonzolu onda i ti se buniš
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je, vec 2 puta sam cijeli sir bacila
Sav se nekako ukisio, a tek otvoren. |
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
dogodilo mi se 2 puta, ali kada sam ga nosila sa sobom na posao pa sam mislila da je zato jer je bio neko vrijeme van frižidera
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
istina. sad ne znam za plijesan, ali je užasno smrdio na pokvareno a rok trajanja isticao za neka 2 tjedna tek. naravno ak pricamo o onome iz vrecice. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm.. zato ja vec š5g jedem tonku, jbg mi rjecani nekako tnokicu balonkicu, uvijek svježa :)
jednom sam kupila onaj od zbregov BBL... stari moj cijela mikroflora bila unutra, pa sam ženu napala u konzumu da je rok isteko, zamijeila mi za drugi dodjem doma otvorim, ista prica.. nikad vise |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, cesto mi se to dogodi s posnim sirom.... Prije cak nisam bila ni toliko zabrinuta, a onda me je frend, doktor, šokirao kad mi je rekao da gore od tih gljivica sa sira ne postoji! A ne znam..... Ja skinem gornji sloj i trudim se pojesti ga brzo jer je vec nakon 2 dana za baciti. |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja skinem plijesanj s vrha i pojedem ostatak od posnog sira nece ti nista bit.
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |