buci-buci |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je ono ljudski..uvijek cekamo bolja vremena za nešto napravit jelda ...jer sad nemamo vremena, nemamo novaca, hladno nam je, vruce nam je, poslije Nove Godine, prije ljeta, kad s nama krene Marica, kad krene Ivica...a vrijeme curi i curi..a mi isti i isti... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drito to, cekamo sv. Petra - ili sad ili nikad! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravu si. samo sam ja krenula u najgore vrijeme (Božic, Nova godina, mamin i tatin rođendan, pa jos imam nekih par festica u ovom i prvom mjesecu), ali nesto si mislim - ako prođem ovo razdoblje bez vecih kikseva, onda ce vec biti malo lakse poslije... |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
don't like this, pogotovo me AKO zabrinjava Misliš da opet nece naletit nešto što ce te sprijeciti u tome? Uvijek se sjetim one pjesme od Ramireza - Loš, Ramirez predobra mi je..u biti je stvar o prekidu ali i tu se vidi taj obrazac kojeg svi pomalo imamo...sad su blagdani, ko ce sad, sad je rođendan pa "ne prekida se s nekim na rođendan" :), sad je loše vrijeme..sad je ovo, sad je ono...a u biti, treba samo malo odlucnosti i hrabrosti da se napravi prvi korak, sve drugo su izgovori.. Ne kažem ti da ove blagdane moraš provesti u kutu grickajuci glavicu salate Ne...dopusti si gušta..ali umjereno draga. Jedi kao i svaki dan, samo se mrvicu opusti, ali tek toliko da si malo ugodiš, ne da se zbetoniraš. Ovako ceš stalno ic korak naprijed, pa dva unazad...moraš imat cvrst razlog, cvrstu želju i još cvršcu vjeru u sebe... Ne prolongiraj tu promjenu jer ona nije negdje daleko u buducnosti, nedostižna..tu je, OVDJE I SADA, nece te neka cudnovata sila prenijeti do krajnjeg rezultata, tvoja namjera da nešto napraviš ce te dovesti do njega. Koliko ljudi kaže samo da prođu blagdani pa cu na dijetu, u teretanu..puna mi je teretana ljudi u š. mj., tiskam iskaznice ko luda za klinac...š.mjesec i dosta im je..pogrešna novogodišnja odluka. Nije to neka površna odluka...to mora bit iz dubine duše il nikako. Sad il nikad buci |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja baš volim takva iskušenja.... i baš uživam u njima... ja sam f**king mazohist
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odma' sam ja znao... |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dalila, napravit ces od mene ovisnika o vjezbanju. navecer kad legnem - jedva cekam kad jutro da mogu krenuti sa š, 2, 3 ...
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha ha... nije valjda toliko ocito.... |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drago mi je..i kad god ti treba poticaj i motivacija i šta god....samo vici.... |
||
buci-buci1
Post Options
Thanks(0)
|
|
e, sad su sanse da zbrljam, nesto u prehrani drasticno pale. bila u shoppingu i nabavila: posni, zobene, jogurte, mlijeko, voce, povrce, piletinu, bademe, susene marelice, integralnu rizu, tunjevinu u vodi, file skuse... o, lalala, hladnjak mi izgleda kao s reklama di je samo zdrava hrana u njemu |
||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pohvalno! |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako i treba! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |