Imunitet |
Post Reply | Page <1 567 |
Author | |
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa istina,ali radije izaberem food based multi,izvucene iz prave hrane,organske,njih tijelo prepozna,dok ovi sinteticki multivitamini jesu kemija,na kraju,kemija djeluje na tijelo,dali pozitivno ili negativno ovisi o balansu
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
da,ja isto baš nisam za voce,jako malo ga jedem. tješim se da s povrcem dobijem kaj mi treba.
sad moram naruciti maca prah a,jel mi možeš preporuciti neke food based multivitamine? |
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja pijem od natrol energizer,imas ovdje na fitnessu,ali mislim da nije za zene,bez uvrede,zenama je prejak,barem,moja mama sestra i zena nisu mogle pit,to su 3 zenske osobe,pa su mi svaka poklonile svoju bocicu,sad imam zalihe za pol godine heheh..
inace mislim da postoje multi bas za zene,optimum nutrition ima posebno multi zamuskarce i za zene.neznam da li ovdje ima za kupit povrce ima vitamina ali je bogato mineralima,dok je voce bogato vitaminima,inace ovaj multi koji ja pijem ima 23 vitamina i minerala, |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok,hvala,idem to sad prouciti!
|
|
madbarz
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
sok od aronije i sirup od aloe arborescens
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje kupuješ / nabavljaš sok od aronije? Za one koji nisu upoznati s aronijom - link na clanak.
Edited by Zoki - 14 Ožujak 2013 at 00:21 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
U posljednje vrijeme konzumiram maticnu mlijec za jacanje imuniteta. Vraški je skupa, no siguran sam da se isplati.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
geisha
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cvjetni pelud je No.1
Vitamin C u esterificiranom obliku,riblje ulje i tu i tam Ehinacea i shvatite da vam je zdravstvena istekla jos 2011. |
|
Post Reply | Page <1 567 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |