probava |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kad me copi vise od tri dana zatvor, pomogne mi jedna vjezbica ujutro nakon case tople vode..
STanes u lagani raskorak, savijes koljena, ruke na bokove.. izdahnes sav zrak iz pluca i povuces zeludac prema gore te ga sto brze mozes otpustis i brzo vratis nazad..zadrzis par sec i onda opet... TAko par vjezbi svako jutro i trebalo bi bit ucinkovito |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sjetila sam se jos neceg.. banana te moze otvorit.. al ona svjeza gotovo zelena ili pak svjezi ananas (ima posla sa ciscenjem al ananas je dobar za ciscenje) |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kej se brine za mene
i razmišlja o meni kad nije online |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jok |
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobro je, žderem one mafine s recepata
|
|||
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
fak of mesek, ovo tvoje je prešlo na mene!!
|
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa nisam te ni pipnul!
grozno je to ja još nisam bio |
|||
|
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ljudi, evo vam jedna odlicna stvar kod problema probave, tj. zatvora...
Laneno sjeme (cijelo, ne drobiti !) umjesati u jogurt, mjera je otprilike 4-5 kasikica lanenog sjemena u jedan jogurt...Poslije toga popiti dosta vode, npr. 3 case vode u 45 minuta. Mehanizam:sadrzi u svom epidermisu polisaharide koji primaju vodu (bubrenje), tako da cijeli sadrzaj crijeva bubri i rektalni zidovi se stimuliraju kroz ovo sirenje, slijedi jaka peristaltika i s time i laksirajuci efekat, vodi do brze, uredne stolice... Al obavezno popiti vodu, jer se inace postize suprotni efekat... Prirodni laksativ... Ipak, dosta ljudi seze za laksativima bez razloga. Obstipacija se definise tek kada se ide u wc manje od 3-4 puta u 7 dana... Obavezna u prehrani su i celulozna, neprobavljiva vlakna, koji isto tako bubre i imaju isti efekat. Dakle- voce i povrce ! Jos par odlicnih stvari: suhe sljive, suhe smokve, umjesati dvije kasike meda u toplu vodu... Sve su to prirodni laksativi... Nadam se da ce vam ovo pomoci i da cete brzo u wc Edited by tare |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
odštopalo me pivo!
|
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Alkohol uvijek pomaže, u svim bolestima, wtf |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
totalno
|
|||
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaaa
kod mene pali votka, za sve živo, od temperature, prehlade, grlobolje, anything, a i znam da sutradan nije baš nice za probavu...tj je alkohol rules! |
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |