Red Bull |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
x_sport
Viden/a u gymu Joined: 13 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma odlican jekofein samo ga ne valja upotrebljavat ako nisi bas upucen. Mora se drzat srcani ritam na 80-90 %, a to je ujedno i tempo na kojem se oslobadja hormon rasta ako se ne varam, koji koristi masti iz tijela, za izgradnju mikrofraktura umisicima, jer pretvara masti natrag u secere, sto je inace nemoguce bez hr. E sad ne znam kako na sve to utjece kofein... |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kofein je blago receno ubrzivac metabolizma, diuretik blaki i laksativ. Poanta da se tvari koje ubrzavaju metabolizam su pozeljne u suplementaciji. Neces sad pit kafe i redbulla ne znam koliko, ali popiti dobru jaku kavu prije npr. jutarnjeg trcanja...Mrak! Neki ljudi ne podnose kofein, pa koriste pripravke na bazi guarane.djelovanje je slicno. Sve u svemu pijte kavicu ili jos bolje zeleni caj.Ali ne pretjerivati. Nikada pretjerivanje nije ok. U to budite sigurni. Kofein povecava koristenje masti za energiju, osigurava da tijelo oslobadja vise energije i tako donosi psihicku jasnocu, stimulira centralni zivcani sustav i tako smanjuje umor. on nije u redu ako se sjedi i ne radi nista, ali za svakog tko je aktivan je odlican jer je prirodan. Red bull...Ja ne koristim,,,gaziran je, samo nocu na benzinskm pumpama. smatra se da je ok popiti do 3 salice kave na dan.
Edited by themaja |
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |