Tinkerbell |
Post Reply | Page <1 789 |
Author | |
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad vec brljavite po mojoj temi....
dugo sam išla na pilates i to ne kod nekih lijevih trenera... spor kontroliran pokret je jednako težak kao i pokret pod opetrecenjem...mišici jednako peku... pogledajte M.Valentica... sad se možete dalje svađati |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry kaj smo ti brljali
Kaj s M. Valenticem? |
|
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
niš s njim , odlicno izgleda vježbajuci pilates, sad vec vidim ostatak rasprave...no tu bih stala. Uglavnom poanta je bila da sam se ubila jednako na pilatesu i u teretani, u prvom slucaju na podu, u drugom od utega, upala mišica je upala mišica. Sad druga stvar je rast bla, bla, bla...
Mislim da ne treba biti iskljuciv ( joga, pilates, teretana, trcanje, hi, low). da i gdje su te famozne vježbe, Phoenix?! Mislim ono kad vec nemam miške nego sam kakti mlohaca. Bi se ti predomislio da prošecem svoje batke pored tebe |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izgled mu nije od pilatesa I nemam ja nis protiv pilatesa, da imam vremena isao bi i ja jos i na to......niti bilo kojeg drugog oblika vjezbanja, svako ko kaj voli, no ako zelimo neke rezultate u najkracem mogucem roku nema tu tople vode, biramo metodu koje ce dat zeljeni rezultat po zeljama
Buju vjezbeeee, vikend mi je uvijek naguzvan...... I da, ja ti ne vjerujem nikad nis bas puno dok ne vidim Edited by The Phoenix |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
evo joššš........
http://www.youtube.com/watch? v=NZUIFx4ojCg&feature=player_embedded |
|
Post Reply | Page <1 789 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |