Uh ti kilogrami!!! |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala. Drago mi je što razmišljaš kao i ja.
|
|
hm
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jao kad smo kod podrške moram ti ispricati jednu zgodu za malo nasmijati se..
tako kako neidem na crobik uto. i cetvr. zdnja dva tjedna na terasi ja i suprug on na biciklu ja na orbitreku..dolazi nj mama sa nekim fininim slasticama i nudi nam... on ju ignorira...i nastavlja s vježbom...ja sva u cuđenju ..nešto iskomentiram... ona se naljuti kako smo bi bezobrazni...i ode u svoju rezidenciju ....jao jao sta reci sto ljudi sto cudi.. |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah svekrve... Samo nek se jede i pije ako neceš onda bude komentar za kog sam ja to skuhala a nije ju nitko to tražio... Baš te briga nek se navikne da ti ne jedeš slatko... Predpostavljam da je ona malo deblja pa vas ne može shvatiti, Ili nezna kako je to boriti se s kilogramima jer nije imala tih problema. Samo se ti i dragi držite zajedno i volite se. Drugi puta kad svekrva dođe komentirati ti šuti nek joj sin odgovori jer ceš ti biti kriva bilo šta da kažeš a na sineka se nece naljutiti. To je provjereno...
|
|
hm
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam Anita25 imam ja staža š0 god...samo nekad se nakupi. |
|
|
|
njanja
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Anita, nema te.....
Koliko te pratim... zadnja pohvala s tvoje strane je bila -7kg, sad je ? |
|
|
|
Anita25
Post Options
Thanks(0)
|
Stalo je njanjo... Možda 8 ako je vaganje ujutro... Ja sam i dalje pazila na hranu ali je stalo i ne mrda ali ici ce to samo polako. Prestala sam s fitnessom kupujem kajak pa kad krenem veslat sve ce se to otopiti... Kako ti stojiš... kakvi su rezultati?
|
|
hm
|
|
njanja
Post Options
Thanks(0)
|
*stalo...mrzim tu fazu...
*Kajak....odlicno...ja ga volim .... hm...cak sam razmišljala da se uclanim u veslacki klub (postoji u mome gradu)....tko zna.. *za sada kg idu, ali još sam daleko od željenog rezultata. |
|
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |