Prosirenje struka trbusnjacima |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
podsjecaš me na jednu žensku iz teretane koja se ubija tim trbušnjacima i mislim da ih radi girjama lijepe su to kilaže, ali ipak nedovoljne da izazovu neku znacajnu hipertrofiju Jer trbuh može podnijeti izuzetno velika opterecenja, ne treba ic daleko, dovoljno je uzet za primjer cucanj i mrtvo i neke power monstere sa 400+ kilažom na šipci i jasno je kakvo opterecenje treba za "proširiti" struk Edited by ThornOfFaith |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slušaj, baš je o tome bila tema kad je *Ve* stavila svoje slike i rekla da je radila stotine trbušnjaka i da joj se struk nije proširo, kad recimo meni je jako od bocnih i trebalo mi je dugo da se vrati onako kako želim, a i Gymka je rekla da njoj isto tako jako reagiraju na bocne! Zato, kao i mnogo toga vjerujem da je to individualno po mom mišljenju i nitko nema pravo tvrdit nekome š00%. Ak citaš t-nation isto jedan trener tvrdi da se struk jako proširuje od tih bocnih i nekih trbušnjaka, tako da, ako si osjetio da je tako, probaj radit neke druge vježbe! Ja sam u potpunosti izbacila otklone, nema šanse da ih radim ako sanjam o V liniji, a i nedavno sam naišla na taj clanak koji to potvrđuje (što ga nisam ranije vidjela ). Isto radim sklopke š00 kom s š0kg, radim side deadlift radije nego bocne. Meni odgovara, sad kome da kome ne, nek si naštima i proba kako ce na njega utjecat! |
||
LiveStrong
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by ena:))) |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
da... kužim sta mislis... tako sam mislila i za cucnjeve i nogice... ali, meni noge izgledaju uvijek isto...a uspjela sam doc do 40 kg... bas sam proud... samo mislim ponekad da se necu moc dignut al nema veze... isto tako mislim da možda i genetika piše svoje blokade, sto u razvijanju određenih mišicnih skupina, tako i u samom njihovom konacnom obliku... a struk, ko struk...ne kužim previše tu famu oko struka.. ženstveno, ne ženstveno... to su tako jadne rasprave... sve je to subjektivno |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Glede mog sirenja struka.. ko zna jel ce i ovo utjecat na to:
popio sam ness, pa sam pojeo tanjur paste s mesom, pa komad cokolade, pa fetu kruha..i nakon toga jedem skutu.. hmm |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
genetika je nekom majka, nekom maceha ono što sam htio reci paralelom sa cucnjevima i deadliftom je to da npr. core podnosi opterecenje od recimo 400kg i onda kad netko napravi crunch sa š0kg po x broj serija i hrpom ponavljanja sigurno nece previše utjecati na hipertrofiju jer je core (trbuh, low back) mišicna skupina kao i ostale i tako ih treba i trenirati i kao takvi su sposobni podnijeti puno veca opterecenja na kojima ce hipertrofirati, tj prilagoditi se novom stresu |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni se recimo u struku dosta naprid pocne skupljat,je i sastrane ali ne toliko koliko naprid i to mi dosta rusi estetiku taj trbuh i prsa mi nisu nesto u donjem dijelu i na tome triban najvise radit,dok ledja su mi najbolja skupina na meni
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne, ode sve u guzicu daforichu:) ja sam od sutra na defki nema sladoleda, šlaga, cokolade, keksa, nutele, orehnjace, makovnjace, panetoneta, nema NISTAAAAAAAAAAAAA!!!!! mama mi je kupila digitalnu vagu i službeno sam objavila rat !!!!! |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
oh jadna, ko ce sad skidat tih pola kile koje si dobila |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
da...da bar ... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo digla sam se maloprije i idem se izvagat nataste i to... je***e... dogolila sam se da maknem onih ostatak sto mi smeta na vagi,,, al sam ocito imala neke zablude... ne kuzim bas...hm... mislim da je to razlog zasto je i nemam...treba kome vaga? saljem free shipping, moram je se riješit
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
You are fat..
Danas cu i ja malo na vagu.. Prije treninga.. Strah me |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |