Tablete za mršavljenje (pit) |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
niš više ne kužim, detaljno procitao temu u nadi da ipak postoji mister muscolo tabletica za TV fotelju (fakat mi se više neda maltretirat vježbarijama), a kad tamo razvukli o cajevima, nekakvom zelju i kafama (neda mi se više ni skuhavat za 6 i po obroka dnevno pa makar trebalo samo pristaviti djezvu za kavu)...
|
|
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav! Evo ja sam nova na forumu pa da i ovdje kazem svoje mišljenje :)
Ja sam strogi protivnik tableta za mršavljenje jer mislim da kemija koja je u tome može više naštetiti nego pomoci! Uz redovitu fizicku aktivnost, kemija nije potrebna. Tko zna koliko to štete ucini :( Ja preferiram 100% biljni caj. Doduše, i njih sam isprobala previše (od oolonga i Elle S samo imala probavne smetnje, zeleni mi je ok , a sad sam mjesec dana na slimfigura caju i prezadovoljna sam) |
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
a eto, cisto da se skrati, samo 2 obavljaju funkciju fat lossa, sve ostalo je ili trik, ili jako loše vrši funkciju fat lossa. a ta 2 fat burnera su efedrin i klenbuterol. DNP je takodjer tu, ali to je otrov i može doc do smrti ako se koristi sa nepažnjom,
|
|
fizio27
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2012 Location: Zg Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanima me mišljenje forumaša za fat burner naziva Lipo 6 Black?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isto kao i za sve druge fat burnere.Dobar trening i nikakvi fat burneri upitne ili vrlo male ucinkovitosti uz mogucnost ozbiljnih nuspojava.Nisu vrijedni toga i novaca. Dakle dobar trening i slozena prehrana cuda rade, nema precica do rezultata tako da je sve ostalo cisto bacanje novaca i udaljavanje od rezultata misleci da ce "carobne" formule odraditi posao umjesto nas. |
|
haha55
Cita FAQ Joined: 22 Ožujak 2013 Location: zagreb Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
heej, imam par pitanja.. visoka sam 167 i imam 58kg.. htjela bi skinut 5-6 kila.. ali neda mi se bas s djetama jel je to sve pre sporo.. mislila sam sa efederinom , kofeinom i aspirinom.. ili clenbuterol, neznam sta bi mi bila bolja opcija.. efederin sam vec nabavia ali sam 4 bocice i vise nemogu, a clen nemogu nikako nabavit jel bass i nisam u tim krugovima
|
|
aaa
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
haa??? baci to u smece i lovi se prehrane i treninga!! Probao sam sve te gluposti, i nista dobroga nisu donijele! |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje da uzmes jos jednu, petu substancu.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako na još jednom mjestu vidim isti post, brišem ih sve. Ionako nemaju smisla.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Čovječe kako sam glup...a ja zbrajam kalorije...i povisujem proteine da ne izgubim mukotrpnu izgradnju...i hodam satima ..dižem utege satima...kako se nisam sjetio uzeti tu tabletu ..popiti i gledati tv... rješiti se problema...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |