Animal flex ili elasti joint |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2011 at 17:14 |
Imam probleme sa skljocanjem kolena, i ortoped je primetio
da imam omeksalu hrskavicu kolena... Da li iko ima slicnih problema, i iskustva sa ovim ili slicnim preparatima. Da li uopste pomazu? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj definitivno nešto od toga ako imaš problema s hrskavicom ili zglobovima,
naša preporuka je - Elasti Joint. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
elsati joint je pomalo skup, ali odlican... bolje to koristiti nego whey i slicno.. pogotovo ako vec postoje problemi
Animal flex sad koristim.. krenuo s drugim pakovanjem.. nešto jefitniji od elasti jointa.. nisam siguran.. koji je bolji trenutacno.. nemam problema ni sa jednim.. iako neznam zašto nešto me vuce prema elasti jointu, kad budem nešto novaca opet ga probam sigurno Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za Iluvatar:
Kazes koristio si elsati joint, koji je jeftiniji od elsati joint... malo si me zbunio ?! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jao, moje isprike :) tipfeler :P
ispravio sam post, mislio sam na animal flex od universala |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
da li elasti join mogu piti starije osobe koje ne vjezbaju? da opisem situaciju: stara mi ima 53 godine, imala je problema sa stitnjacom (morala ju je izvaditi), tako da sada pije eutyrox, a posljedica toga je kaj se jako udebljala i povecela imati probleme sa zglobovima. ne samo zglobovima koljena nego i u rukama i na pretragama su joj rekli da je to pocetak osteoporoze. da li ona to smije uzimati? i kako se dozira?
malo gledam po drugim drzavama, cijena je prihvatljivija nego kod nas. i to duplo prihvatljivija |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to doktora pitaj dal se kosi kakv lijek sa nekim sastojcim unutar elastija iako nebi smio, nema nis unutra.....a da, mogu ga pit starije osobe koje ne vjezbaju , da pace bi rekao........btw.....zakaj stara ne pocne vjezbat malo zbog te osteoporoze i zglobova, to je jedino kaj ce joj pomoci, ali ne crobne vjezbe nego bilo sta sa silom da djeluje na kosti...... @Iluv- Di uzimas Elasti? vani nije ni u pola skup ko u hr |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
kad sma ga uzeo, uzeo sam iz slovenije isto kao i naimal flex
p.s dobro phoenix kaže... mama ti treba poceti s vježbama snage i piti kalcij, redovno.. dapace, može iz mlijecnih proizvoda ali dobra je i suplementacija! elasti ce pomoci kod bolnih zglobova, ali ne i kod osteoporoze |
|
|
Indigo
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako znas sto je hladetina pocni to jest ima recepata na
netu, ne bih rekao da je bolje od preparata ali iz pouzdanih izvora znam da je odlicno za te stvari, a i puno je jeftinije. Edited by Indigo |
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
kupio sam danas elasti joint. kažu da je najbolji preparat za zglobove i mišiće i
nadam se da će pomoći jer nije baš jeftin. ima li tko kakva iskustva s njim? |
|
Never give up
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |