Savici od piletine sa špinatom (R) |
Post Reply |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Sijecanj 2011 at 00:16 |
Savici od piletine sa špinatom
Sastojci: 600g pilecih fileta 500g špinata š00g bijelog sira 80g luka 20g margarina papar š žlica vegete 2 jaja 3-4 žlice krušnih mrvica priprema: š. špinat operite, narežite, kratko blanširajte i dobro ocijedite. 2. Na otopljenom margarinu popecite nasjeckani luk, dodajte špinat i pirjajte dok špinat ne omekša (oko š0 minuta). špinat ohladite i zatim u ohlađeni špinat umiješajte naribani sir i papar. 3. Pilece filete narežite na tanje odreske, potucite ih pa pospite Vegetom s obiju strana. Pripremljeni špinat rasporedite na odreske i zamotajte ih u obliku roladica. 4. Roladice umocite u razmucena jaja, a zatim uvaljajte u krušne mrvice. Pržite ih na ulju sa svake strane oko 5 minuta. U slast ! |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
sweet mother of god!!!!
ovo moram napravit!! |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jeo jucer, oduševljen sam
Javi kako je bilo |
|
Fiona
Cita FAQ Joined: 23 Sijecanj 2011 Location: United States Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto je ovdje "fit"... ?
Pohano, margarin, sir... nevjerojatno ! |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja se to pitam..stvarno prefiiino zvuci ali kako je moje omiljeno jelo pohana piletina, a uskracujem si ju, ne vidim razlike u ovom receptu |
|
Fiona
Cita FAQ Joined: 23 Sijecanj 2011 Location: United States Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pileci file se moze "marinirati" u jogurtu, uvaljati u smrvljeni corn flakes i peci u pecnici...umjesto ^ |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Jest da je jelo kaloricno, ali ponekad si možemo priuštiti
ovako nešto |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm. Ovo izgleda prefino. Ali ako ništa, onda margarina zamijeniti maslacom (margarina je ciiista kemija i nutritivna vrijednost mu je koma, koma), a kršne mrvice smrvljenim zobenim, cornflakesima ili pšenicnim klicama (one u prahu, jel).
|
|
Dum spiro, spero.
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Pokušaj tako, pa javi kako je ispalo |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isuse. Sad tek citam svoj zadnji post. MargarinA (puta DVA) i KRšNE mrvice. Kršne!Previše onih vožnji u lunaparku preko vikenda i covjek postane disgrafican. Facepalm.
|
|
Dum spiro, spero.
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
A oke, nisi puno mašila, jedno slovo fali, a jedno imaš viška |
|
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
ti u jednom obroku sam pojedes 600g piletine? :) hhh
e da mi je vise para da si mogu takve stvari priustit :// |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |