Previše meda? |
Post Reply |
Author | |
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2011 at 19:10 |
Prije 2 tjedna sam kavu (nesicu) gotovo u potpunosti zamjenio sa
cajem (zeleni i crni). Uz šalicu caja obvezno stavim žlicicu (onu srednju, dakle ne cajnu i ne veliku) meda. Ako cu piti 3-5 cajeva dnevno, da li je to previše meda? |
|
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok je to,med nece nastetit,samo nemoj obican secer stavljat |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lako za med, tih par zlicica nemoze biti previse.
Nego pitanje bi bilo da nije to previse caja dnevno |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zeleni je bolji od crnog caja, nije fermentiran, ima bolji spektar tanina.
Nije previse meda, ja ga isto koristim, pogotovo domaci med, koji razvaljuje... Ta srednja kasika je otprilike 7-8 g, dakle to je oko 20-ak grama dnevno, sto dodje na š3-š4 g secera, i to fruktoza+glukoza... Nije uopste puno, uzivaj u medu, prirodno je puno bolje od bijelog secera. |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno , ja sam ga jucer na kašikicu uvatila i jela malo po malo
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ideeem i jaaaaa sad |
|
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, da smo riješili to.
BTW, tek nedavno sam saznao da je "smeđi šecer je nerafiniran i zdrav" samo urbani mit. Nisam nikada to provjeravao pa me iznenadilo. Izgleda da smo svi mi, što se trgovaca tice, samo stoka kojoj treba znati uvaliti sve i svašta. cak sam razmišljao da ga kupim, smeđi šecer, iako je š0 puta skuplji. Bolesno. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |