Eto, i ja se transformirao |
Post Reply |
Author | ||
amstaff
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2011 at 23:35 |
|
Nemam slika kad sam bio krme (prije 7 mjeseca), ali eto nekih slika napretka
Slika od šš mjeseca Slike od š2 mjeseca Slika od š mjeseca Slike od 2 mjeseca Jako puno znoja, skoro 0 junk-a. Zadnjih mjesec dana sam bio samo u teretani, nisam boksao. edit:smanjene slike Edited by Zoki |
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajd smanji slike nekako..
btw, moram komentirat: šta ti je Nivea sponzor? |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
amstaff
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Budem ih smanjio sutra, idem sad spavat ;)
Nivea sponzor ;) LOL rajt ;) |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidi se napredak, u svakom slucaju Napiši još kako se
hraniš, te kako treniraš... |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je i meni bila pomisao... btw, dobro izgledas. steta sto nemas slike before |
||
amstaff
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ;)
Danas cu se izmjeriti i poslati mjere, a uz to cu napisati kako se hranim i kako trenkam. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nivea mu je sigurno jedan od sponzora..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
amstaff
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sta ste toliko zapeli s niveom? :)
Zoki, hvala na smanjenim slikama :) |
||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma š00%...kao ono slikam sebe, a u prvom planu sve kaj je ikad izašlo iz nivee za muške |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ni primjetio, pametna ideja za slikanje leđa
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja još gledala šta ce mu ta trakica ;)))) |
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam prvo pomislio da nosi one sportske naocale |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |