Da li valja ovaj trening? |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Ožujak 2011 at 21:30 |
Prvo je neko zagrijavanje, nešto iz insanity-a
Imam vježbe rapoređene po 4 grupe, u svakoj grupi 4 vježbe, a svaku grupu ponavljam 3 puta, pa prelazim na novu grupu vježbi..Nemam određeni broj ponavljanja, tj. radim "koliko god mogu". Evo ovako š.cucnjevi - swing lunge 2.Sklekovi na medicinki 3.Plank oblique (insanity) 4.Power knees (insanity) š.Zgibovi 2.Bulgarian split squat 3.360 shoulder presses (insanity) 4.Jacanje vratnih mišica, diznanjem tereta š.Insane abs (insanity) 2. Vježbe za trapeze - slijeganje ramenima 3. Explosive push ups 4.Trbušnjaci - "dizanje nogu" š.Pulse bicepscurls (insanity) 2.Flor sprints - udaranje u vrecu 3.Trbušnjaci - klasicni 4.Vježbe za triceps (utezi) 5.Vježbe za biceps (utezi) 6. V Sklekovi (za leđa) trening sam radio sat i pol, cini mi se prilicno dugo, a neznam da li vrijede ove vježbe i ovaj program..Sve radim doma, bez teretane. Ajde molim komentare, pa ako imate neku sugestiju, kritiku izvolite, ps možete mi i ddodati još neke homemade vježbe u program..Hvala |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi ti savjetovao da radis noge u jednom treningu, a ostalo pomjesaj po volji...
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
U redu, napravit cemo tako..
A to je sada trening za npr ponedjeljak, srijeda, petak, a šta bih mogao ubaciti u ostale dane?! |
|
|
|
ladypop
Cita FAQ Joined: 03 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
joga?
|
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
NE jog, mora biti trening, kalorije moraju gorjeti :)
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |