6 berlavih tjedana |
Post Reply | Page <1 567 |
Author | |||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Rekoh, samo zbog spavanja
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sad sam se ka izmirila na zdravoj kravi .
evo vako bmi 20.8 visina š70cm težina 60kg kaze mi da tribam imat 58kg jel ti izracuni vajaju ista?? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ti sama najbolje znaš sa koliko si kg zadovoljna, što ti ima tko govoriti
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel ti kužiš uopce što ti pokušavam reci? ne trebaju ti nikakvi izracuni, kad budeš zadovoljna sa svojim odrazom u ogledalu, održavaj formu i to je to |
|||
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tocno to :) |
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
aj dobro.
sad sam si opet malo minjala nesto obroke i ima jedna stvar sta me malo buni.moguli kuvano povrce uvest za veceru?dakle ne mislim na ove grahorice ,vec na tipa mahune,komorac i tako to laganije ,blitva,špinat... negdi sam citala da povrce nije preporucljivo jest navecer-ka teze se probavlja. ajme ovo pitam jer stvarno vise nemogu jest jaja i tunu i posni ...ne znam dopizdilo mi,nemaq vise okusa a i nisam od onih sta jedu konstantno isto.mislim jos nije,al moglo bi mi se zgadit to jest . |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Misliš samo povrce ili?
|
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa da ono skuvano u šalši!evo tocnije skuvala sam komorac i zute mahune u vodi imalo zacina i malo konšerve.
|
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dodaj uz to neke proteine i masti.
|
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
tnx
|
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
taman došla s jednog lipog montanja i mogu vam rec da sam se lipo oznojila i kvalitetan kardio odradila .
a sad zavrcem rukave i dajem se u baratanje s busilicom i kacavidom tako da si napokon mogu u sobi stavit vješalice za robu. još sam našla one brodske sta imaju oblik udice bas zakon! ako sta i falijem imam gipsa i piture doma. |
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
kako cu sliku stavit na forum?
|
|||
st-sasa
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo možeš ovako:
preko npr "pohrani.com" baciš sliku na net, sljediš upute, i na kraju ti se prikaže ti se url slike koji kopiraš (onaj prvi od 4 ponuđena)
na forumu, kod pisanja posta idi na insert image, u kucicu URL napraviš paste prethodno kopirane adrese, ideš na ok i to je to, slika je na forumu
|
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
nego ja vako moram uplodat sliku opcenito na net da bi link kopirala tu.totalno idiotski(sorry zoki,al sta cu ja kad je!). |
|||
Socna Vocka
Cita FAQ Joined: 05 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dosla do faze kad konfenkciji brojevi padaju,a kilaza ostaje ista . i sve to bez ikakih sranja o kemije ....tako da s razlogom se ponosim svojom transformacijom .svasta je nesto vidljivo i na svcem necem se ima jos radit. s biciklom sam udrila stotku u danu ,a gym se za vrime ove zege preselija u prirodu (trce se, stepa se uza skale, trbusnjaci se cinu di god se stigne i tako to svasta nesto,uvelo se i masu plivanja )...tko zna mozda se i prijavin na koi triatlon hahahahaha .
aaaaa i spreman se odvozit split - šibenik (mozda i natrag ). |
|||
Post Reply | Page <1 567 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |