Vecernja glad |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, tuna u ulju, ulje se naravno iscjedi.
|
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma moze i u salamuri ili rajcici...
|
|
invisible fairy
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su uvijek govrili kako navecer hrana tesko pada i najvise se skuplja i onda sam navikla nista ili vrlo malo pojesti. A moras to u pretvorit u naviku ,pij puno vode tijekom dana i navecer pokusaj nesto laganije jesti.
|
|
®ivot nece prestati ovdje,bez obzira sto covjecanstvo ucinilo. JEDINO cE SE cOVJEcANSTVO VRATITI NA NI©TAVILO iz kojeg je i doslo.Ako se ne promijenimo...
|
|
nobody
Post Options
Thanks(0)
|
Ok,kad smo sad vec kod hrane,a neda mi se otvarat novu temu pa pitanje:
9:00-Dorucak šš:00-Voce+Kikiriki š3:00-Rucak š5:00-Voce š7:00-Uzina š9:00-Voce 2š:00-Vecera 9:00-Dorucak(cornflakes s mlijekom+multivitamin) š2:00-Voce+Kikiriki š3:00-Rucak(pileti na,puretina,grah...) š6:00-Voce š7:00-Uzina(najcesce isto ko rucak ali manje) 20:00-Voce 2š:00-Vecera(yogur t s 0,9%mm) Postoje male razlike u ovij jelovnicima,a koji je po vasem misljenju bolji,i dali su uopce dobri? Edited by nobody |
|
invisible fairy
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
nobody@ ja bi ovi s zitaricama i uzina voce ,jer su mi zitarice dugo bile skoro jedini dorucak i super se osjecah.Pomijesas pahuljice,kukuruzne ,vocne i tako nekoliko vrsta!Definitivno!!
|
|
®ivot nece prestati ovdje,bez obzira sto covjecanstvo ucinilo. JEDINO cE SE cOVJEcANSTVO VRATITI NA NI©TAVILO iz kojeg je i doslo.Ako se ne promijenimo...
|
|
nobody
Post Options
Thanks(0)
|
Ne,nemislim to,hrana je ista(nije mi se dalo dvaputa pisat),u vremenu je razlika kod prvog su obroci svaka dva sata,a kod drugog 3 sata,pa š sat.Zanima me samo dal ima to velkog utjecaja ili ne. |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam citao cijelu raspravu ali mogu odgovoriti na ovo: opcenito vrijedi da je jedino bitno koliko kalorija unosis dnevno sveukupno. (naravno bitno je koju vrstu hrane jedes, ali ako govorimo konkretno za jedan dnevni jelovnik s 6 obroka, onda je vremenska raspodijela nebitna) to vrijedi "onako okvirno", a ako zelis bolje rezultate ili imas takav organizam/metabolizam koji zahtijeva "fino podesavanje" prehrane ona je dobro znati i ovo: metabolizam ce biti brzi ako su razmaci izmedju obroka manji. naravno, to znaci da i obroci trebaju biti manji jer bi inace unosio vise hrane ( brzi metabolizam je pozeljan jer se tada energija iz hrane efikasnije koristi i manje ide u salo ) ima jos i drugih "sitnica" koje valja uzeti u obzir prilikom definiranja jelovnika ( ovisno o tipu treninga i vremenu treninga, gubljenju ili dobivanju tezine, misica, ... ) |
|
nobody
Post Options
Thanks(0)
|
Ok shvatih,onda se netrebam naprezat vise razmisljajuci o tome... Hvala!
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |