Fit do svadbe :) |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj... Khm... Ako netko treba pratilju za svadbu... Pratim po kucama Ajde, taman imaš vremena do tad napravit neki rezultat. Ne ocekuj da celulita ode jako puno, jer se dugo skupljao, pa ce dugo i odlazit, al može se. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Happy-fit
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma da, a i haljina nije bas minica, nece se vidjeti i ako ga ostane
|
|
Happy-fit
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam prve rezultate , ide, ide polakooo:
š2 dana nakon sto sam krenula u gym vaga pokazuje 2 kg manje, struk 2cm manje i kukovi š cm manje , jedino ruka je šcm vise...jel to ok? |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ok je, samo šibaj dalje |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
vec nakon š2 dana!!?? Woow po meni je to super!! Moji rezultati su bili nakon 20 dana cm manje skoro svugdje osim ruke kao i kod tebe..Tu sam isto dobila š cm..Ali neka.. |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma samo tako nastavi a onih šcm više nek te ne brine ja sam nakon 2mj teretane 5x tjedno izgubila stomacinu a dobila nogice i guzu pa sam cucnula na poslu i pukle mi hlace. Svi su me zezali jer znaju da idem na fitness... Ali neka sve se to fino oblikuje i zato se ne sikiraj ne može ti naškoditi šcm više... Treba it snage za pripremu vjencanja.
|
|
hm
|
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još ceš ti prenijet mladoženju preko praga, a ne on tebe
|
|
Dum spiro, spero.
|
|
Happy-fit
Post Options
Thanks(0)
|
tesko, ima skoro š00 kila, a i pitanje u kakvom cu stanju biti Nego da ja ispovjedim grijehe: zadnjih deset dana nisam vidjela ni sunca ni mjeseca a kamoli teretane! Neko vece sam vecerala, kao za olimpijadu , ali ove ostale dane sam vodila racuna bar o ishrani kad nisam stizala nista drugo. Od sutra mi je malo laksi tempo na poslu, necu vise raditi od jutra do sutra, pa cu fino nastaviti sa treniranjem. Sledece sedmice narucujem vjencanicu...treba da im posaljem konf.broj i svoje mjere, a ko ce ga znati kakve ce mi mjere biti u 6.-om mjesecu?! Sve nesto mislim da narucim br.40 pa je laku suzim ako bude velika, malu ne mogu "nadostekati". |
|
Scarlet_Letter
Post Options
Thanks(0)
|
E tu ti fakat nemrem pomoc. Ali vjerojatno je bolje narucit kako si sad, pa ako bude velika, lako ceš ju smanjit
|
|
Dum spiro, spero.
|
|
Happy-fit
Post Options
Thanks(0)
|
tak sam i mislila, a i ne vjerujem da ce mi se grudi smanjiti do 38-ice a ostalo cu prepravljati.
|
|
Happy-fit
Post Options
Thanks(0)
|
Moje kile stoje ali se ne sikiram jer nisam ni vjezbala sedmicu dana, sinoc sam odradila trening, a danas radim krace pa cu i danas popodne. Jutros mi se svidja ogledalce, nazirem neke misice, kao. Sutra cu ujutro odraditi samo kardio kod kuce jer popodne idem na izlet. Pokusacu da se zadovoljim sa pilecim bijelim s rostilja i nekom salaticom.
Imam par pitanja, koliko i sta da vjezbam sama kod kuce ujutro? Imam samo mini-steper kuci. I posto ja radim inace do 6-7 popodne, tako da se sa treninga vratim oko 8-9 navece, sta smijem jesti tada? I da li da jedem odmah nakon treninga ili nakon nekih sat vremena? Kasno je bas... |
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
happy-fit,
gdje si ima li napretka? |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |