dobivanje mase |
Post Reply |
Author | |
plava_krava
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Ožujak 2011 at 18:49 |
nakon citanja svih mogucih clanaka, FAQ-a i vecine tema
na forumu sam samo jos zbunjenija.. trebam vasu pomoc.. znaci cilj je dobivanje kilograma, tj. misicne mase problem mi je slozit jelovnik.. napravila sam meni za jedan dan pa vas molim da mi kazete jel idem uopce u dobrom pravcu.. imam š80 i 55-56 kg.. znaci ja sam to ovako zamisljala: dorucak - fitness zitarice + mlijeko + voce međuobrok - sendvic od puretine + voce rucak - puretina s tjesteninom i povrcem prije treninga - zeleni caj, whey i 2 šnite integralnog kruha s marmeladom PWM - whey protein vecera - tuna i grašak/mrkva/brokula kak vam se cini? |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dorucak - š00g zobenih u mlijeku, 30g wheya (ili neki drugi izvor P), voce
MO - može proc Rucak - također Prije treninga bih ja pojeo neku mesinu ili sl., a ovaj whey ostavio za dorucak. U pwm-u ti ide i glukoza uz taj whey. Vecera - ok P.s. ako si malo duže budna, prije spavanja možeš komotno smazat 250g posnog i šaku orašastih. |
|
plava_krava
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala Pitbull
al jel postoji kakva zamjena za zobene? odvratne su mi, ne mogu ih jest.. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš jesti fitness žitarice
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
plava_krava
Post Options
Thanks(0)
|
wuuuhuuuu
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
e da, trebaš podebljati veceru
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
plava_krava
Post Options
Thanks(0)
|
da, sinoc sam probala tunu i povrce za veceru i mogu ti rec
da sam gladna bila nakon pol sata.. jel se moze za veceru jest npr. piletina i riza ili ponoviti rucak? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da se moze.. Piletina + riza + povrce je odlican obrok, pogotovo kod rada na masi ;) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
plava_krava
Post Options
Thanks(0)
|
hvala decki
nadam se da ce kile napokon krenuti prema gore.. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |