Evo nam ljeta !!! |
Post Reply |
Author | ||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2011 at 14:12 |
|
Evo nam ljeta pa nek svako da svoju ideju kako najbolje i najbrže skinuti masne naslage tamo gdje ih vec ko ima najviše...Plan prehrane i treninga možemo pisat...
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja planiram srezat kalorije 3 dana, 4. dan ih podebljat, kao sto sam pisao i u svome blogu. Izbaciti nepotrebne kalorije kao sto su u cokoladi, sokovima, cipsu itd.. Izbaciti UH iz vecere.. to je moj program za sljedecih par mj..
Sto se tice treninga, crobni niskog intenziteta ujutro na prazan zeludac, navecer boks, i jos u sredini dana kruzni trening utezima.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja planiram kao i dosad,najmanje 5 obroka na dan,cim manje uh,slatkiša,sokova i junka nimalo..puuno povrca:)
odraditi insanity do kraja pa onda ponoviti sve ili samo drugi mjesec. |
||
Discipline is remembering what you want.
|
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
HIIT trcanje, i samo HIIT trcanje
Opet cemo biti glavni jeb... na moru |
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još par tjedana defke pa cemo onda vidjeti, ili clean masa ili 2- 3 tjedna suficita pa opet deficit
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davore jel treniraš ti šta u onom svom kucnom gymu? znam da si se puno potrudio oko toga pa me zanima šta je sad ispalo od svega toga |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, radim u kavezu cucnjeve, bench, itd.. dobar je dobar, jos sada nabavio novih 90 kg koluta i veliku sipku.. Samo ne stignes bas utege kako imam boks u 5 popodne, a ujutro faks, pa me to sjebe.. a navecer bas nemam volje.. 2 x tjedno ubacit utege i to je to.. valjda oko podna.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |