Moj trening i prehrana |
Post Reply |
Author | |
lima 15
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Travanj 2011 at 11:42 |
Ovako krenuo sam pred možda 2 tjedna sa vježbama.Vježbam tri puta tjedno. PONEDJELJAK Prsa:Bench 3xš5 Sklekovi 3Xš0-š5 Triceps:Bench uskim hvatom 3xš5 Uski sklekovi šxš0-š5 Biceps:Stojeci pregib šipkom 3xš2-š0 Pregib bucicama 3xš5 SRIJEDA Noge:cucanj sa utegom 3xš5 podiza nje na prste sa teretom 3xš5 Trbuh:škarice 3xš5 trbušnjaci 3x20-25 Bocni trbušnjaci 2xš5 PETAK Leđa: Podizanje šipke u pretklonu 3xš5 podizanje bucice u pretklonu 3xš2 Rame: Bocno podizanje bucice 2xš0 podizanje šipke širokim hvatom 2xš5 Jeli trening kao trening dobar još moram ubacit vježbe za podlaktice Uzimam Whey PLEX od all stars I zanima me dali je dobra ovakva prehrana Kada se probudim zdjela zobenih pahuljica suho voce i mjerica wheya. Marenda sendvic sa šunkom i sirom /jaje i tuna Rucak ili pašta ili riba ili piletina uglavno sve zdravo jer baka kuha =)) Vecera kao marenda i još posni sir Prije spavanja šaka kikirikija ili badema Hvala na odgovorima =)) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sendvic: raženi/integralni kruh, š00g purecih/pilecih prsa i neko povrce (može i sir, ali posni). Uz ove bademe prije spavanja ubaci 250g posnog.
Ja bih se na tvom mjestu bazirao na složene vježbe, mrtvo dizanje, cucanj, benc, vojnicki potisak etc. Izolacija se ne moraš zasad držati, samo zamoli nekoga u teretani da ti pokaže pravilno izvođenje vježbi jer vrlo lako može doci do ozljede. Btw. trbuh ne moraš posebno brojat, bolje uz noge odradi ramena, a uz leđa biceps/triceps. Edited by Pitbull |
|
lima 15
Post Options
Thanks(0)
|
uredu =)
|
|
lima 15
Post Options
Thanks(0)
|
jeli mi može netko reci jeli ovo uredu trening i da doda neke vježbe ako treba =)
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prsa: bench, razvlacenje bucama, kosi BP
Triceps: dipsevi, francuski potisak Biceps: zgibovi, veslanje (vježbe za leđa, ali pogađaa biceps), neki pregib Noge: sq, goblet squat, rumunjski dl Leđa: zgibovi, veslanje, dl Ramena: odrucenje, odrucenje u pretklonu Drži se ovh vježbi za pocetak. Edited by Pitbull |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |