Lakat se javlja kod vježbanja |
Post Reply |
Author | ||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2011 at 11:51 |
|
Lakat se javlja da postoji kod veceg napora.
NPR. kod rada sklekova lakat kao da pocne trnuti /zujati nešto sl. Nisam ozljedila lakat. Prije mjesec dana poceo se javljati samo lijevi jucer se poceo javljati i desni. Da li se nekome sl. nešto događalo? Zna li netko zašto imam osjecaj da lakat trne? |
||
kad ima volje ima i nacina
|
||
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam imao iskustva osobno, al bi ovak na prvu mogao reci da je mozda zivac mogao biti u pitanju
dodi kod mene na rendgen da te poslikam pa da vidimo jel se kaj vidi |
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha sorry morao sam Nego njanja, jel se prije vjezbanja zagrijavas? znas ono lamatanje rukama na sve strane itd. |
||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
* tnx,hm, živac... *da, uvijek zagrijavanje.... trenerica posebnu pažnju posveti zagrijavanju *bude li se to cešce/intezivnije javljalo idem na slikanje |
||
kad ima volje ima i nacina
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, nebi bilo na odmet poslikati da se vidi jel nesto ozbiljno.
Mislio sam da se ne zagrijavas pa inace zbog toga zglobovi znaju zezati, ali ovak je mozda nesto drugo, trosenje hrskavice ili slicno, samo da nije artritis |
||
imhotep22
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2011 Location: Macedonia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imao sam ja bolove u levi lakat kad sam poceo vjesbati u teratani,posebno kad sam radio vjesbe za tricepsa,ali posle pauzi od š0-š2 sata bol je nestajala.Imao sam bolovo u lakat oko š0 dena,pa kasnije bol je jednostavno nestao.Neznam kaki je slusaj kod tebe,ako bol ne prestane za š0-š5 dena posjeti doktora i kunsultiraj njega.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |