Ravnanje stomaka |
Post Reply |
Author | ||
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Svibanj 2011 at 19:59 |
|
dakle kako ozravnati stomak?
Pri tome ne mislim kako izgubiti salo, vec da stomak iz profila nije (ili da je minimalno) konveksan? Da se bacim opasnije u trbušnjake, ili oni tu ne pomažu? Ako pomažu, ima li kakva posebna tehnika? dok radim trbušnjake, mišici su mi isto malo van izbaceni, isto stomak nije ravan, dakle nije do opuštanja.
|
||
sinistral
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, muško, š82/80, 25 godina
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vajda tako stas cinit vjezbe za donja leđa
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pokušaj bolje žvakati hranu, moguce da jedeš brzo i ne sažvaceš dovoljno hranu pa te to napiri
|
||
sinistral
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam barbar kad jedem. neznam polako :)
a ništa, malo cu se baviti trbušnjacima temeljitije.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nece ti trbušnjaci pomoci.. i kod mene je to slucaj pomalo, ovo bi trebalo pomoci, iako nisam probao |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
sinistral
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aauu, to je to! znam da nakon jednoga dana efekt ne može biti trajan, ali nakon što sam jucer se malo-malo time bavio i zaradio blagu upalu mišica, gledam sad ujutro nakon što sam se probudio, a ono ravno kao daska. Nisam još naletio niti na jednu vježbu koja trenutacno daje rezultate, pa sam stvarno iznenađen. cak i kada legnem postrance i opustim stomak ocigledno je. Kratkotrajna memorija mišica? E još da ju prebacim u dugotrajnu i to je to :)
|
||
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj raditi samo dinamicke vjezbe za trbusne , barem pola vjezbi koje radis za trbusne misice trebaju biti stabilizacijske
Edited by Wooz |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo rokaj, i ja cu probati možda :P |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
sinistral
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da, ovo je to.
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerovatno misli na razlicite izdržaje u plank položajima i slicno, što je ok, i treba raditi.. ali ne vjerujem da daje rezultate kakve ti želiš
|
||
||
sinistral
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda sam ja izuzetak, na meni je nepredak vidlji uživo, odmah.
|
||
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, to je super vježba - ima i pojacana verzija, fina yogijska;
http://www.youtube.com/watch?v=PcvYky7p5iE&feature=related |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |