Herbalife proizvodi! |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
lakyberry
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije potrebno komentirati.
Edited by lakyberry |
|
Stay safe, stay 2. amendment!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I u pravu si. Kao i sve druge stvari koje prolaze zbog ljudske gluposti, lijenosti, tuposti, neznanja...dal da onda krivimo same ljude koje ih koriste ili one koje im pokušavaju uvaliti te stvari? Da nema herbalife-a bilo bi nešto drugo (mislim, i ima)..uvijek ce bit nešto drugo jer tako stvari idu. Mnogi su komformisti, sve veci i to se masovno koristi. Ko ce ucit o hrani, odvajat vrijeme na spremanje, nositi u kutijicama...pa nema se vremena za to, a i šta ce ljudi rec! Lakše je zamuckat carobnu tekucinu i popit...a ona sigurno djeluje jer je "Mara izgubila š0 kg u jedva 2 mjeseca baš zbog toga, a toliko se mucila prije i nikako, mora da ima nešto"! Hehe... Ja osobno nemam ništa protiv Herb., više me ljute ljudi koji puše pricu, a ovima treba samo pljeskat što žive na racun tuđe lijenosti i nedostatka volje. ... i baš danas dođe moja teta i kaže da joj je majstorica koja joj je prodala Herb. (pije ga vec 3 mj.) preporucila da 2 tjedna samo njega pije u sva 3 obroka....i sad ona gladuje i pije Herb. i vodu između. Jesam li što rekla? Nisam. Nema me ko cuti. Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
sto mi je ovo poznato ahh...
|
|
Darac01
Cita FAQ Joined: 16 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da svatko danas prodaje Herbalife.Ali ako si vozac kao ja pa imaš pekaru ili herbalife ja biram Herbalife.
Cjena jednog obroka je šš kn a masnog bureka š2kn . |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
U pekari ima posni sir, pola kile također š2-ak kn. Također, herbalajf obrok šš kn, obrok whey+4 dl mlijeka je 6-7 kn. Herbajalf moraš ponijet od doma, isto tako možeš ispec pola kile pilecih prsa i uzet neki raženi uz to i ponijet na put. Herbalajf je za ljude koji ne znaju organizirat jedan obicni dan, da ne kažem da je to smece za lijene ljude koji nemaju životne navike. //Off |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koja usporedba, il pekara il herbalife hehe...možda bi ti vrijedila u svijetu gdje je jedino što postoji burek i herbalife, a s obzirom da takvo nešto ne postoji (valjda, nikad ne možemo bit sigurni ) ne prolazi...i opet nas dovodi do jedinog realnog uzroka problema - lijenosti i komfora - uostalom soner je sve rekao. I btw....biraj herbalife, ko ti brani, neceš propast (možda jedino što se financijske strane tice ) samo se ne zavaravaj razlozima |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako svi pucaju na to smeche od Herbalifea...što mislite da ako ga onaj patuljak Leo Messi reklamira da ga stvarno pije i da onako igra nogomet od toga
|
|
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi koji uce i žele da žive zdrav nacin života, ne treba niti da postavljaju ovakve teme...Baš je suvišno za komentirat! Mi želimo rješenja za cijeli život i želimo naucit kako funkcioniše naše tijelo, kako bi živili i izgledali zdravo...Prolongiramo prirodu, kretanje i zdravu ishranu i ovakve "smuckalice" i "carobni napitci" nam ne trebaju...Problem se rješava u korijenu, ondje gdje je zacet...Loše navike su tu da se koriguju...i da se više ne vracamo na njih...
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |