Problem sa pokosnicama! |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Svibanj 2011 at 13:26 |
Trcim po blagom terenu, po travi, sa ugodnim tenisicama za trcanje, pošto vec trcim 2 mjeseca sad mi se javila bol u donjem djelu noge (pokosnice), od nabijanja o teren..Kako se toga rješiti?
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
joke
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav....iz iskustva govorim :)) najbolje rješenje za bol pokosnice je stavljanje ledenih obloga na bolno mjesto. jer pokosnica je puna živaca i kapilara, pokosnica pokriva kost kao kondom oko ... :D da oprostiš na izrazu....ta bol nije ništa drugo nego pucanje kapilara i nadraživanje tih živaca....bol ce PRESTAT BRZO
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam to izljecio kupovinom mekših tenisica i dobrim istezanjem nakon napora, led i obloge su djelovali trenutno, drugi dan bi se opet pojavilo. Za pocetak probaj sa dobrim istezanjem listova, ja sam znao stavit stopalo do stopala ali da budu u suprotnom smijeru, lagano saviti bolnu nogu i na taj nacin istezati tetivu koja upravo tamo prolazi, i to mi je jako pomoglo. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |