Trcanje-kako i koliko? |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | ||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gle zavisi koliko trciš, kad, i zbog cega! inace u biti nema neke potrebe za uzimanjem dodataka |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Upravo tako! Nikakva sportska pica, kruh-mast i sl gluposti. Pošten UH+P obrok, P+M obrok ili ujutro na prazan želudac. Naravno tu ne ulazim u to kako posljednje nije efikasno toliko za fat burn, vec samo navodim kao opciju. |
||
![]() |
||
Tomekveliki ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 10 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
|
Hvala svima na odgovoru vidim da ste svi dosta
profesionalni u tome.. Trcim ka zdravlju i boljoj formi prije svega, te izgledu samome.. Moja građa tijela je malo komplicirana, dakle, gornji dio (prsa ,ramena, ruke) sve 6, no od dolnjega dijela trbuha mi se povraca heh, imam nekako malo šire bokove nemam previše trbuha no opet malo imam , nije mi cilj imati plocice vec skinuti taj sloj da mi trbuh bude ravan... ![]() btw. trcim gotovo svakodnevno u prosjeku 3,5-4 kilometara ... |
||
You'll never walk alone !
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |