Yourself! Fitness |
Post Reply |
Author | |
maslacak
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2011 at 11:43 |
Ne znam jel znate za taj program.. u kojem Maya vodi kroz razne vježbe.
Sam program ima opcije "workout" kojim ulazite u dio za vježbanje, "meditation garden" koji vodi u dio za opuštanje i yogu, "progress" gdje vidite svoj napredak i cilj, "commitment" mjesto gdje vidite koliko ste si odredili za vježbanje ovaj tjedan i koji vodi do "kuharice", te još standardne "sound options" i "end session". U workout dijelu birate tip vježbe, koji može biti: weight loss, cardio, upper body strenght, core body strenght, lower body strenght i stretching. Maya, Vaša osobna virtualna trenerica, ce vam svaki dan savjetovati što ona misli da bi trebali danas vježbati tako što ce staviti zvijezdicu ispred tipa vježbe. Možete, ali i ne morate je poslušati kod toga. Nakon što odaberete tip vježbe, još vam ostaje odabrati trajanje vježbe, inventar, te ništa manje važno, okoliš i vrstu muzike. Ispocetka necete moci odabrati sve okoliše niti sve vrste glazbe, no mora se nekako i napredak kroz igru nagraditi, a to se radi "otkljucavanjem" tih bonusa i naravno...fizickom kondicijom. što mislite o ovome? Edited by maslacak |
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je Maya skroz OK. Volim si s njom provježbati.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |