Emisija Provjereno, prilog o suplementima |
Post Reply |
Author | ||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Svibanj 2011 at 10:45 |
|
Volim Provjereno, a još sam je i više zavolio nakon ove emisije..
Prilog o suplementima je zadnji, ako nemate strpljenja, znate što uraditi.. Eto da cujem sada Vaše komentare!!? http://novatv.hr/clanak/provjereno/testirali-smo-sto-se-nalazi-u-proteinima-iz-bocice.html#video Edit: postavljen direktan link na video Edited by Zoki |
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad sma poceo gledati, i odmah je rekla proteini i keratini lol a inace, što reci, ima jako jako puno marketinških podvala ali neke stvari smatram da je ok koristiti što se tice testova njihovih... samo dva proizvoda su odstupala 5% od deklaracije, 2 ispod 2% a ostali neznatno I to su preveli kao veliko odstupanje 2 proizvoda, lol Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Primjetio sam Weider-a, a ono u crnom neznam šta je...Zanima me koji proizvod nema zdravstveno odobrenje!?!?
|
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ocito nisu imali što staviti za kraj priloga, pa onda to stavljaju. Ne znam da li se uopce isplati raspravljati o tome. Proteini definitivno nisu steroidi i to je glavno što ljudi ne razumiju. Isto tako, od proteina ne "rastu" mišici, nego proteini služe kao dodatak prehrani i to je to. Bez vježbanja i adekvatne prehrane - đabe ti proteini. Onaj tko to hoce i želi uzimati - ispitati ce sve živo, posavjetovati se sa svima i odluciti što je najbolje za njega/nju.
Ali to definitivno nebi smjela biti zamjena za obrok. Jedino ako želiš smršavjeti u rekordnom i nezdravom roku. Zamjena za obrok može biti shake od herbalife-a koji sadrži toliko ugljikohidrata i masti da je to kao jedan obrok, ali whey proteini samo sadrže proteine, tako da... A ovaj decko na prilogu mi se definitivno ne cini kao netko kome treba mršavljenje. Ko voli i ima para - nek izvoli :). Stvarno je bezvezno raspravljati o takvim stvarima. |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ono u crnom mi se cinilo kao Muscletech
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bio je MuscleTech, Weider i Das gesunde Plus iz DM-a.
Emisija je bila presmiješna, ništa konkretno nisu rekli, nisu rekli koji proizvodi odstupaju od deklaracije, uglavnom - veliki naslov, nikakav sadržaj. Pokazali su proteine kao nešto zlo i užasno loše, a vjerujem da ne znaju o cemu pricaju. Kad se prica o bjelancevinama, onda je sve u redu, a kad se upotrijebi termin 'proteini iz bocice' onda to djeluje kao neka nedopuštena droga. Uglavnom i ukratko, prilog nije bio nimalo edukativni. Kulier u jednom mediju zagovara proteinski shake kao idealnu niskokaloricnu veceru, a u drugom prica da je to samo za vrhunske sportaše.
Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zanimljivo je kada mi koji nesto znamo o temi slusamo ovo... kaj je tek sa svim ostalim temama u kojima se isto govore gluposti, a mi toga nismo niti svjesni...
a di su nasli onog nutricionistu... on je slagao jelovnike vojnicima u š. svjetskom ratu... |
||
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako se ne varam, onaj ducan iz priloga di je prodavac objasnjavao neke stvari o uzimanju proteina je Heliks u Vlaškoj...odmah sam prepoznao prodavaca po glasu :D
nadao sam se da ce prilog biti dobar, al kao sta je vec netko rekao, nista pametno i konkretno nije receno...mogli su naci malo strucnije ljude da pricaju o tim stvarima... a i onaj bilder kad je poceo pricati o nekakvom lijepom tijelu...to napumpano kak on izgleda je sve samo ne lijepo, po meni uglavnom, mogu se sloziti da se mozda sadrzaj pakovanja u kojima dolaze dodatci prehrane ne podudaraju upotpunosti sa klasifikacijom koja pise na samom proizvodu al mislim da je to u danasnjem svijetu za ocekivati, posto je svima u cilju zarada, pa se ne gleda toliko na kvalitetu, ali to po meni nije slucaj samo sa dodatcima prehrani vec i sa svom ostalom prehranom koju kupujemo po supermarketima...tko zna kakva se sve hrana prodaje po Konzumu, Kauflanu, Billi i sl. ducanima... |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, Nitro... Mah, bezveze prilog....meni je samo smiješno gledat ekipu koja pije, a ni ne zna zašto ih pije, ne potrude se ni procitat o tome. Nije idealno, i ja se pitam što je sve potrebno i nepotrebno smiješano unutra, al nije ni tako opasno kako su oni to dramaticno izveli. Al isto tako, može se i bez toga napredovat, neki su se malo zablesavili oko toga,...nema wheya pa nema ni napretka. . Ionako je bitnija ukupna prehrana, trening i opcenito nacin života. Ja pratim krvnu sliku, a bilo bi dobro i hormonalnu, što planiram vec duže vrijeme pa nikako. Pratiš i znaš. A ovako napamet......ništa danas nije zdravo. Postoji samo zdravije. Nisam š00% sigurna da su ti proteini sigurni, ali što je danas uopce sigurno, na kraju je bitna umjerenost i uravnoteženost... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Glupost (mislim na prilog).
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako povrsni prilog, prejadno, sve nekako na brzinu, uzeli tu 3-4 proizvoda na test i odjednom su otkrili toplu vodu -.-
A ovi sugovornici koji su nesto pricali o suplementima....dobro sam se nasmijao. I da, "proteini iz bocice" u tabletama....kako EPIC. Edited by - Darac - |
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
lakyberry
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
what?!?
Uzas. Sad tek vidim koliko 'provjeravaju' u emisji provjereno! LoL |
||
Stay safe, stay 2. amendment!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |