Kako dugo vježbaš, koji ti je cilj? |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, nebi se žalio za sad mi fali š7 kg za takvu formu i dosta manji bf tip na toj slici ima šš7 kg da se razumijemo @đimka vidim prepoznala si rijecanina @pitbull jep @mariya Jbg, ne želimo svi bit manekencici od 70kg i kosicom do ramena. Nije moj đir. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Mariya
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Daleko od toga, svatko ima svoj ukus i svatko zna što mu se sviđa. :) Samo sam prokomentirala kako meni to nije baš privlacno. |
||
Jedini dio svemira koji moľemo promijeniti smo mi sami.
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dakle moj cilj je bija skinit kile i u tome sam uspila iako sad ka jos uvik se govori od strane ne upucenih da bi tribala imat jos 3 kg manje dakle 55kg.e to mi se stvarno ne da i necu!
neku idealnu sliku koju bi mogla nac na netu i zalipit je ovdi bas i nemam,al savrseno dobro znam sta nebi tila -a to je pogresno izvizbat se.ja recimo ne zelim da vjezbanjem nekih skupina misica na sebi izgubim zensku liniju(bokove,struk,prsa-ruzno mi ono kad je prsni misic veci i izrazeniji od dojke).ali isto tako preglupo mi je ako ti misici nisu vizbani. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ipak smo mi jedno veliko selo..a i glava mu viri iz svake reklame
Jel ja to osjecam strah od utega, ono postat cu prevelika, ravna i muškobanjasta? Baš suprotno...ako si složiš dobar trening NAGLASIT ceš žensku liniju. Nikako da se predvladaju te krive predodžbe o ženskom treningu....koji ne mora biti ništa razlicit od muškog. Ja i decko imamo iste treninge ( s malim razlicitostima za detalje al to je manje bitno, osnove su iste). Ja prirodno imam "ženske linije", tek sam se sada u 25-oj navikla na njih i vjeruj mi da mi u ove zadnje 2 god. ozbiljnog treninga ništa nije nestalo, dapace ;). Još uvijek sam pješcani sat, samo sada malo manje razliven i iskrivljen Struk je tu, bokovi su tu, prsa još uvijek na mjestu :) Neceš tako lako doc do izraženijeg prsnog mišica...pogotovo ako radiš sa manjim težinama i ne napreduješ, onda neceš nikako. Uostalom, da pojacaš trening i treniraš progresivno, da se i desi da ti se neki mišic pocne pretjerano izražavat, uvijek možeš stat..održavat ili smanjivat...to i je car treninga utezima..jednostavno se kreiraš I ne samo da je preglupo kad ti ti mišici nisu vježbani nego nije ni dobro, stvaraš si mišicni disbalans. Kako ceš radit na leđima ako istovremeno ne radiš na prsima, kako ceš radit na trbuhu ako ne radiš na donjim leđima, na kvadricepsu ako ne radiš na loži.....sve treniraj, samo si odredi koliko jako na cemu treba raditi. Negdje ceš forsati di treba jacati, negdje ceš lagano održavati di treba ostati kako je...al ništa ne zanemaruj. Za sve što hoceš postoji odgovarajuci trening, sve ovisi o tvojim ciljevima.....zato se prvo treba dobro promotrit u ogledalo, odredit di treba šta popravit, naucit kojim vježbama cemo to postic i držat se toga. Simple as that ;) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vježbam tek nekoliko mjeseci,sama kod kuce,bez teretane.
no mislim da sam napokon skupila hrabrosti i da cu se uspjet riješit tog straha i srama pa na jesen krenuti i u teretanu:) cilj mi je skinuti još par kila,ucvrstiti tijelo i biti zdrava:)
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cemu strah i sram? |
||
spicy
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne znam,cudna sam malo po tom pitanju
ne bih se osjecala ugodno među hrpom ljudi dok vježbam..ali kao što rekoh,napredujem po tom pitanju
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma šta se imaš osjecat neugodno, ak nije neugodno onima s velikim viškom kg, nece bit ni tebi |
||
spicy
Post Options
Thanks(0)
|
|
a znam,totalno sam djetinjasta po tom pitanju,umišljam si da ce svi tamo mene gledat..
al zato do š0.mjeseca ima još puuno vremena i do onda cu biti puno više fit
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poceo sam vježbati prije oko 6 tjedana nisam siguran, cilj mi je dobiti 3-4 kg mišica ( inace imam 72 kg na š80 cm ), ali se prvenstveno bavim kettlebell fitnessom , a nadam se da cu se baviti i sportski !
Naravno glavni cilj je LJETO I OTOK VIR
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vježbam mjesec dana, glavni cilj je cvrsto tijelo, s kilažom nemam problema (ok 2-3 kg trebam skinuti ). Imam 30 godina,2 djece (š i 3 god), i ovo je moj cilj |
||
1Ivana
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e bebolina,ja pratim zuzano skoro dvije godine i daleko sam od ove slike..plus...mislim da bi ona bila puno manje ženstvena da nema implatente...(ajde necemo sad opet o njenim grudima, samo kažem, velika je to razlika)...
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako je ravna ko daska da, ali valjda je imala nešto svojih , ali da imam njen trbuh, ruke, noge i guzu bila bi sasvim zadovoljna Cice platiš i imaš, a za ovo treba prolit hektolitar znoja |
||
1Ivana
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imaš pravo..trbuh joj je woooow...
a niš, nema druge nego proljevati znoj kad se para za cice nema... ja upravo završila sa treningom, brišem pod tuš
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Paaa recimo da ovako nesto jurim...
Mrsavost mi nije prioritet, vise mi je bitna tonizacija tela i te neke plesacke linije. |
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |